Loading...

Pénzügyi-számviteli ügyintéző vizsgafeladatok

Ha biztosra szeretnél menni, nézd meg a pénzügyi-számviteli ügyintézőknek szóló vizsgafelkészítőinket!
 

KÖNYVVEZETÉS ÉS BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉS

Ajánlott kurzus (kattints a képre):

-Könyvvezetés alapjai: nulláról indulunk és a T-K rendszer megismerésén keresztül eljutunk egy egyszerű vállalkozás teljes évének nyitásától a lezárásáig.

-Könyvvezetés és beszámolókészítés vizsgafelkészítő: a könyvvezetés alapjai kurzusra épít, innen indulunk és eljutunk a vizsgaszintig.

-Teljes számvitel: az előző két kurzus kedvezményes árú házasítása

   

Ha szeretnéd megnézni, hogy milyen egy online vizsgafelkészítő, regisztrálj az ingyenes betekintő kurzusunkra:
Néhány vélemény a vizsgafelkészítő kurzusról (a többit ide kattintva olvashatod)
-Mostanra már olyan, mintha eljönne hozzám egy barátom, akivel a kemény haladás mellett néha váltunk néhány szót egymással… Röviden, Világos és érthető, ha nem kellene a végén vizsgáznom belőle, egy kényelmes és izgalmas utazás lenne csupán. Köszönöm!
-Nagyon jó ! Lépésenként haladunk az egyszerűtől az összetettebbig. Érthető, tanulható. Szinte játék a tanulás. Bár előbb rátaláltam volna !
-Nekem nagyon tetszik! Értem és megértem amit tanulok! Ugyan nagyobb kihagyással újra kellett kezdenem a vizsgára való felkészülést, de ahol abbahagytam ott folytatom és értem amit tanulok! Köszönöm, hogy vagytok és sok sikert a további munkátokhoz! Remélem sikerül az októberi vizsga és még elkezdhetem a mérlegképes tanfolyamot veletek!
-Örülök, hogy rátaláltam a kurzusra. Nagyon jól felépített, összeszedett, érthető a tananyag. Az előadások érdekesek, lekötik a figyelmet. A rengeteg gyakorlás, ismétlés miatt szinte „észrevétlenül” tanulja meg az ember. Nélkülözhetetlen segítség nekem a tanulásban, köszönöm! Külön szeretem, hogy a „kezdők” hibáira felhívjátok a figyelmet.
-5-ös írásbelit köszönhetek neki
-Azt sajnálom,hogy vizsga előtt vettem meg és nem előbb, úgy haladunk, ahogy az iskolában is kellene. Nagyon nagy segítség!!!
-Életmentő csomag a hozzám hasonlóan borzasztó oktatásban részesülőknek. Érthető, logikus, örök hálám a készítőknek!
-Nagyon jó, érthető. Tökéletes munka. Ha előbb tudok róla, már meg is éretettem volna a dolgokat, mert olyan jó az előadás.
-Nagyon alapos munka. Enélkül elképzelésem sem lett volna,hogy menjek neki a vizsgának
Vizsgasorok:

PROJEKTFOLYAMATOK KÖVETÉSE + PROJEKTFINANSZÍROZÁS

Ajánlott kurus (kattints a képre):