Loading...

Mérlegképes könyvelő képzés valódi távoktatással

Képzési helyszínek:

Baja, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Zalaegerszeg

A képzés indul: 2020. szeptember

A távoktatásos mérlegképes könyvelő képzésünk nem csak nevében távoktatásos, hanem valóban az, egy évek alatt kifejlesztett távoktatásos rendszer van mögötte, mely jelenleg egyedülálló az országban.

Mit jelent a Számvitel Navigátor és a PENTA UNIÓ távoktatásos mérlegképes könyvelő képzése?

Öt pillére van:

 1. 64 tantermi kontakt óra (ez a szombati csoportoknak 8 alkalom x 8 tanóra, a hétközi csoportoknak 16 alkalom x 4 tanóra).
  A tantermi órákon a megjelenés nem kötelező, hiszen a képzés teljes tananyaga online elérhető.
 2. A legfontosabb, a képzés gerince, lényege, a Számvitel Navigátor által készített 256 tanórányi videós tananyag, és az ehhez kapcsolódó több ezer oldalnyi kinyomtatható jegyzet (éppen ezért nálunk nem kell több tízezer Ft-ot tankönyvekre és példatárakra költeni mint máshol).
  Ezen felül rengeteg házi feladat az önálló gyakorlásra, természetesen mindenhez mellékelünk megoldást vagy írásban, vagy videós magyarázattal (ez is 100+ órányi felvett videós anyag).
  A tananyag éjjel-nappal elérhető, akkor tanulhatsz belőle, amikor Neked alkalmas, és annyiszor nézed meg az előadásokat, ahányszor szükségét érzed.
 3. A tananyag egy zárt felületen érhető el, ahol diákjaink bármikor kérdezhetnek és mi válaszolunk.
 4. Nehezebb vizsgák előtt élő Facebook órák, hiszen nem árt egy kis vizsgatuning 🙂
  Természetesen ezeken sem kötelező élőben résztvenni, hiszen a zárt fb. csoportban utólag is megtekinthetők a felvételek.
 5. Innováció díjas könyvelő applikáció
  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Számvitel moduljának kifejlesztéséhez a Számvitel Navigátor nyújtotta a szakmai hátteret.

Hogyan kell elképzelni a 256 videó tanórát és a 100+ tanórányi videós házi feladat megoldást?

 • Miután beléptél a képzés zárt elektronikus felületére, kiválasztod a tanulni kívánt tantárgyat.
 • A kiválasztott tantárgyon belül megtalálod a központi dokumentumokat (ezek jellemzően példatárak, munkafüzetek és egyéb segédletek, melyeket ki kell nyomtatnod)
 • Miután ezeket kinyomtattad, lefelé haladva, sorba rendezve találod az oktató videóinkat (lesznek olyan videók, melyekhez plusz segédanyagokat is találsz, ezeket is ki kell nyomtatnod).
 • A videókon a tanár monitorját látod, ahol vagy Word-ben, vagy Excell-ben, vagy Ppt-ben, vagy valamilyen más alkalmazásban magyaráz és oldja meg a feladatot. Hogy személyesebbé tegyük, a képernyő jobb alsó sarkában a oktatót is látod. A videók természetesen kitehetők teljes képernyőre is. Ha pedig valami nem teljesen világos, akkor a videó mellett felteheted a kérdésedet, amit megválaszolunk.

Egészen pontosan így néz ki (a 256 tanórából itt egy rövid részlet és most a kinyomtatható feladatot technikai okokból nem tesszük fel ide, pedig úgy az igazi):

 

Egyedülálló 100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ne kockáztass! Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett díjat kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

Miért vállaljuk ezt az egyedülálló garanciát?
Mert biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk!

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

A vállalkozási mérlegképes képzés megkezdésének feltétele

54 344 01 Pénzügyi-számviteli ügyintéző,
54 344 02 Vállalkozási- és bérügyintéző,
54 343 01 Pénzügyi termékértékesítő (bank, befektetés, biztosítás),
54 344 04 Államháztartási ügyintéző
vagy
felsőfokú (egyetemi vagy főiskolai) iskolai végzettség (oklevél, vagy az oklevél kibocsátásának feltételeként letett záróvizsga) – amennyiben nem közgazdasági felsőoktatásban szerzett végzettség: legalább két év pénzügyi, vagy számviteli területen szerzett (igazolt) gyakorlat
vagy
gazdaságtudományok képzési területen pénzügy és számvitel felsőoktatási szakképzésben szerzett szakképzettség

Mi az a Számvitel Navigátor?

Magyarország legnépszerűbb számviteloktató portálja, naponta több ezer diák és gyakorló szakember tanul a tananyagainkból.

Nézd meg a bemutatkozó filmünket!

Vélemények a távoktatásos tananyagainkról és képzésünkről

 

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

 

 

Árakhoz, indulási időpontokhoz kattints ide!

 

Ha bármilyen kérdésed van, hagyj üzenetet lejjebb, szívesen válaszolunk!

Ha hasznosnak tartod, nyomd meg a “tetszik” gombot 🙂