TETSZIK AZ OLDAL? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Név:*
E-mail cím:*
Milyen képzésre jársz jelenleg?:*

MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐ TANFOLYAM

Mérlegképes könyvelő tanfolyam a Számvitel Navigátorral országosan


„Specialisták vagyunk!”

Kétféle értelemben is

1. Tanárok vagyunk, nem oktatásszervezők. És nem is vállalkozók, akik rátaláltak a pénzügy-számviteli képzésekben rejlő üzleti lehetőségre. Tanárok vagyunk, 20 éve a pályán. Tanít(ott)unk középiskolában, felnőttképzésben és egyetemen. Egyedülállóan arcunkkal és nevünkkel vállaljuk képzéseinket!

2. Csak a pénzügyi-számviteli területtel foglalkozunk. Mi nem képzünk kutyakozmetikusokat és műkörmösöket a szomszéd tanteremben, mint teszik sokan mások.

44 városban tanulhatsz velünk

Baja, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Dombóvár, Dunaújváros, Eger, Érd, Fehérgyarmat, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Keszthely, Kisvárda, Mátészalka, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagyatád, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Ózd, Pécs, Salgótarján, Sárospatak, Siófok, Sopron, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Tiszaújváros, Vásárosnamény, Veszprém, Zalaegerszeg
A képzésben partnerünk a PENTA UNIÓ Zrt.
Az ország legnagyobb könyvelőoktatásra specializálódott felnőttképző intézménye, 27 éves oktatási múlttal.

Kétféle képzés közül választhatsz


Mérlegképes könyvelő tanfolyam formái


A két képzési forma közös pontjai, amelyek csak a mi képzéseinken érhetők el:

-Egyedülálló 100% pénzvisszafizetési garancia: 
amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.

-Azonnal elkezdheted a tanulást:
Nem kell hónapokat várnod az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tandíjba beszámítjuk) cserébe bónuszként elküldjük a tananyag első részét.

-Innováció díjas könyvelő applikáció:
a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Számvitel moduljának kifejlesztéséhez a Számvitel Navigátor nyújtotta a szakmai hátteret

-Piacvezető könyvelőszoftver:
RLB könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra.
Partnerünk, a piacvezető kettős könyvviteli szoftver fejlesztője. Az RLB jóvoltából gyakorolhatsz akár otthon is, így nemcsak rutint szerezhetsz, de az elméletet is könnyebben megérted!
Különbségek a két képzési forma között

1. Hagyományos tantermi képzés

-320 kontakt óra

2. Távoktatásos mérlegképes könyvelő képzés

-64 kontakt tanóra
-256 tanóra videós tananyag
-Letölthető pédatárak, elméleti tananyagok.
-Online chat-felülettel
-Élő közvetítés hetente

Nálunk a távoktatás nem csak nevében az. Nem csak tankönyveket és példatárat adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan 256 tanórányi videó felvétellel, és folyamatos online chat-felülettel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres vizsgát tegyenek.https://www.penta.hu/okj-szakkepzesek/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam/

Miért válaszd a távoktatásos mérlegképes könyvelő képzést?


-Ne menjen az időd utazással, inkább töltsd hasznosan!
A 320 órából mindössze 64-et kell iskolapadban töltened, de ez sem kötelező, hiszen online elérhető az egész szakmai tudásanyag videók, munkafüzetek, példatárak formájában.

-Haladj a saját tempód szerint!
Akkor nézed meg a kurzusokat, amikor időd engedi.

-Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthetsz
Egészen addig, amíg el nem sajátítod a tananyagot.

-Ha bárhol elakadsz, kérdezz az online felületen!
Tanáraink automatikus értesítést kapnak a kérdéseidről, és válaszolnak.

-Légy egyszerre sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a tanulásban!
Tanulj kényelmesen otthonról akkor, amikor a legjobban fog a fejed.

-Tanulj válogatott oktatói gárdától!
Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobbakkal dolgozzunk.

-Minden héten élő közvetítés, hogy együtt haladjunk
Minden héten élő közvetítés a Facebookon.
A közvetítések párhuzamosan haladnak a képzési programmal, így folyamatosan fogjuk a kezed: diktáljuk az ütemet és fenntartjuk a motivációd. Természetesen az élő közvetítés alatt kérdezhetsz is.
A közvetítéseket nem kötelező megtekinteni, a vizsgák anélkül is sikeresen teljesíthetők, hiszen a videós tananyag rendszer teljesen lefedi a tananyagot, de mégis ajánljuk, hogy le ne maradj.
(Ha nincs Facebook profilod, segítünk létrehozni. A felvételek 1 hétig utólag is megtekinthetők.)

-100% pénzvisszafizetési garancia
Ne kockáztass!
Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett díjat kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül.
Miért vállaljuk ezt az egyedülálló garanciát?
Mert biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk!


A képzés indul:


2018 szeptember

A tavalyi tanévben minden képzésünknél hosszú várólista volt. Sokan nem tudtak bekerülni, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni!

De!

Nálunk nem kell kivárnod a hivatalos tanfolyamkezdést!

Az első 100 jelentkező (regisztrációs díjat határidőre befizető) a jogi feladatok, a gazdasági és vezetési feladatok, a pénzügy és a számvitel tananyag első részéhez (példatár, ppt, videók) már most hozzáférést kap, így rögtön megkezdheti a tanulást!

Közgazdász csoport - felmentéssel 

Korábban kézhez veheted a bizonyítványod, amennyiben a felsőfokú, szakirányú végzettséggel (diploma vagy záróvizsga) rendelkezők számára induló budapesti csoportba jelentkezel. 
Felmentés esetén természetesen a nem budapesti képzéseinken is csökkentjük a tanfolyam díját.

Más iskolákkal ellentétben nálunk önálló közgazdász csoport indul, így nem kell hónapokat várnod, hogy lemenjen az első 3 tantárgy amely alól felmentést kapsz!


* * *


Eddig a hivatalos rész, innentől hadd legyünk személyesebbek, hiszen ez mégis csak egy könnyed hangvételű blog. Ráadásul, ha erre jársz, valószínűleg régóta követsz és ismersz bennünket.

Az elmúlt 4 évben elkészítettük az online vizsgafelkészítő kurzusainkat, melyeknek óriási sikere lett.
Több ezren vettétek meg, több ezren készültetek fel kurzusainkból sikeresen a legnehezebb vizsgákra.
Több száz köszönő emailt, Facebook kommentet kaptunk Tőletek, ami megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk, sőt érdemes „még komolyabban” vennünk a távoktatást.
Számtalanszor megfogalmaztátok és írtátok nekünk: jó lenne, ha nem csak vizsgafelkészítőt, hanem „hivatalos” OKJ-s mérlegképes tanfolyamot is indítanánk.

Meggyőztetek!

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem saját iskolát alapítunk, hanem keresünk egy jó nevű oktatásszervező partnert.
Döntésünk oka nagyon egyszerű: egyikünk sem szeretne iskola vezetéssel, szervezéssel, adminisztrációval foglalkozni. Tanárok vagyunk 20-20 éve, ez áll hozzánk közel, ebben vagyunk otthon, ebben vagyunk jók, erre szeretnénk koncentrálni, hogy a legtöbbet adhassuk. Ahogy az elején írtuk „specialisták vagyunk”.
Hosszas keresés és rengeteg tárgyalás után a megfelelő partnert a PENTA UNIÓ Zrt-ben találtuk meg.


Biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk Nektek!


Miért vagyunk ebben ennyire biztosak?

-Mert hiszünk a távoktatás hatékonyságában (no, nem a megszokott: „kevés órát tartunk és megvetetünk a boltban egy halom könyvet, aztán valahogy boldogulj otthon!” típusú távoktatásban), hanem abban, amit mi létrehoztunk.
Amelyben valóban komoly és hatékony otthoni támogatás van. Ahol otthon is úgy tudsz tanulni, mintha éppen kontakt órán ülnél. Sőt, még annál is hatékonyabban! Hiszen Te választod meg, hogy mikor tanulsz.
És az sem baj, ha valamit nem értesz meg elsőre. Nem rohan tovább a tanár, nem veszted el a fonalat. Majd menni fog másodszorra, harmadszorra… Nincs korlát. Bármennyiszer megnézheted a tanórákat.

-Mert a legjobb tanárokkal fogtunk össze
A képzés videóit készítő és az élő Facebookos órákat tartó tanáraink óriási tapasztalattal rendelkeznek a mérlegképes könyvelők oktatásában és vizsgáztatásában, „kérdező tanárként” is és vizsgaelnökként is. A képzés legnépszerűbb, legtöbbet használt tankönyveinek, példatárainak szerzői.

Nem is részleteznénk tovább, a nevek önmagukért beszélnek:

Mérlegképes könyvelő képzés tanárai


Tehát, mire számíthatsz?


-64 kontakt tanóra (8 alkalom x 8 tanóra)
-256 tanóra videófelvétel (elmélet és példamegoldás)
-kinyomtatható példatárak és elméleti ppt-k
-hetente közös feladatmegoldás élőben a Facebookon

A részvétel a kontakt órákon és az élő közvetítéseken nem kötelező.


Képzési díjakhoz, bemeneti feltételekhez, vizsgák felépítéséhez, jelentkezéshez… kattints ide:
Érdemes belevágni a mérlegképes könyvelő képzésbe?


Ha röviden kell válaszolnunk, akkor igen.

De hosszabban is válaszolunk, ugyanis képességeink, motivációink eltérőek.

-Az biztos, hogy a könyvelők elhelyezkedési esélyei átlagon felüliek. Úgy gondoljuk, hogy aki el akar helyezkedni könyvelőként az viszonylag rövid időn belül találni fog magának munkát.

-Általános sztereotípia, hogy a könyvelő végzettséggel (nagyon) jól lehet keresni. Ez így is van, ha főkönyvelő, vagy gazdasági vezető vagy. Ezekben a pozíciókban valóban el lehet érni több-százezres, sőt milliós fizetéseket is.

Azonban ne gondold azt, hogy a mérlegképes könyvelő tanfolyamról kiesvén rögtön egy főkönyvelői (gazdasági vezetői) székkel fognak megkínálni. Talán 5-7 év munka után igen. A szakmát alulról fogod kezdeni, ahol a következő fizetésekre számíthatsz a HR portál adatai szerint:

Könyvelő fizetések - forrás HR portál 2017.

Könyvelő fizetések Hr portálHa szorgalmas és tehetséges vagy, akkor 5 év múlva megpályázhatsz egy főkönyvelői széket, ahol 600 000-1 000 000 Ft közötti fizetésre számíthatsz.

A szakma csúcsa a pénzügyi, gazdasági vezető, ahol már 1 000 000 Ft fölötti fizetések a jellemzőek.

Néhány éves tapasztalattal nyithatsz egy könyvelőirodát is, illetve elvégezheted az adótanácsadó, vagy a könyvvizsgáló képzést is. Itt a jövedelmek nagyon széles skálán mozognak, határ a csillagos ég.

Hol érdemes mérlegképes könyvelő gyakorlatot szerezni?


Kis cégnél, vagy nagyvállalatnál/multinál?

Ha számodra a fizetés az elsődleges szempont és tudomásul veszed, hogy csak egy részterületen szerzel gyakorlatot, akkor multihoz jelentkezz! Itt azonban nehéz szakmailag fejlődni.
Ha szeretnéd megtanulni a szakmát, akkor inkább kisebb cégnél, könyvelőirodánál kezdj, ahol ugyan alacsonyabb fizetésre számíthatsz, de széleskörű gyakorlatot szerezhetsz.

Unalmas mérlegképes könyvelőnek lenni?


Itt sincs egyértelmű válasz. Sokaknak igen, sokaknak nem.
Azért pontosítunk: beosztott könyvelőnek lenni nem túl kreatív foglalkozás. A főkönyvelő, vagy gazdasági vezető munkája viszont már az, ezer dolgot kell átlátnia.
Ha minden napos adrenalinfröccsre vágysz, akkor nem biztos, hogy könyvelőnek kell állnod (persze egy rossz főnök mellett, akár ezt is megkaphatod :).

Milyen végzettséggel iratkozhatsz be mérlegképes könyvelő képzésre?


-Érettségi vizsga + szakirányú végzettség. Elsősorban pénzügyi-számviteli ügyintéző, vagy
-Közgazdász diploma, vagy
-Egyéb diploma, de ebben az esetben legalább két év pénzügyi, vagy számviteli területen szerzett
(igazolt) gyakorlat

Ha nincs szakmai előképzettséged, akkor olvasd el a pénzügyi számviteli ügyintéző képzésről szóló bejegyzést is.

Mikor érdemes elvégezni a képzést?


Akkor, ha:

-könyvelő, pénzügyes szeretnél lenni
-vezető pozícióban szeretnél dolgozni
-önálló könyvelőirodát szeretnél létrehozni
-szeretnél továbbmenni adótanácsadó, vagy könyvvizsgáló irányban

Miért vágj bele?


Így látjátok Ti:

Tomolyáné Harangi Mónika: https://www.facebook.com/monika.tomolyaneharangi

"Miért tanulok Mérlegképesnek? 

Többször kérdezték mostanában. 

Mert szeretem a matekot, a számok világát. Aztán, ha továbbgondolom a kérdést, szeretem a rendet, és ez egy vállalkozás életében az elsődleges dolgok közé tartozik. De az életben sokszor előfordul, hogy összecsúsznak a dolgok, legyen ez akár egy otthon, vagy egy munkahely. Rendet kell tennünk. És ki tudja ezt legjobban? Egy Anya, vagy a Mi esetünkben egy könyvelő.

Szerencsés vagyok, mert az előbbit már tízen X év óta gyakorlom, az utóbbiban jószerivel csak a tanteremben volt alkalmam gyakorolni, de ami késik, az nem múlik! És hogy ezek a dolgok gördülékenyen menjenek, kell egy jó háttér: kiváló tanárok, esetleg egy mentor, vagy a SZÁMVITEL NAVIGÁTOR blogja, ahol egymásra van építve a tananyag, és ha elakadok, akkor is találok minden problémámra megoldást. Nem csak leírok egy-egy számlaszámot, hanem értem is, hogy mit miért csinálok, és ez rettentő nagy erőt ad a folytatáshoz. Ha kérdésem van, mindig kapok rá választ. És ilyenkor imádom, amit csinálok . Csak köszönetet tudok érte mondani.  

És ha már ezeket az ismereteket elsajátítottuk, sokkal nagyobb eséllyel válhatunk egy közösség (munkahely) megbecsült tagjaivá, amit azt hiszem mindenki csak kívánni tud magának.

Gyerekek mellett tanulni? Igen, nehéz. De szerintem rettentő jó példával járhatunk előttük, ezt saját tapasztalatból írom."

Deme Zoltánné: https://www.facebook.com/zoltanne.deme

"Én 50 évesen szántam el magam a tanulásra. 

Közgazdasági szakközépiskolát végeztem. Négy gyerek mellett nem nagyon maradt időm arra, hogy képezzem magam. 

Költségvetési intézménynél könyvelek, most már több, mint 10 éve. Imádom a szakmámat. 

Többször eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne, ha meglenne a mérlegképesem, de valamiért mindig lebeszéltem magam róla. Végül aztán mégis belevágtam, és idáig viszonylag szépen vettem az akadályokat. 

A vállalkozási szféra kicsit idegen volt számomra, teljesen más szemlélet, mint amiben dolgozom. Aztán az idéntől a számviteli jogszabályok változásával már a munkám során is "kamatoztathatom" az eddig tanultakat. 

A jövő héten lesz a két írásbelim, és ha minden jól megy, a hónap végén meg lesz a bizonyítványom is. Nagyon bízom benne. A végére kicsit elfáradtam."

Rabbné Kókai Ilona: https://www.facebook.com/ilona.rabbnekokai

"Engem a sorsom vezetett idáig azzal, hogy bár már korábban is szerettem volna ezt a sulit elvégezni, nem volt lehetőségem. Az utóbbi évek azonban oda vezettek, hogy tanulnom kellett mindenképpen, és megint csak ide vonzott az érdeklődésem. 

Mindig is szerettem a matekot, a logikus gondolkodást, amit ebben a szakmában lehet hasznosítani, természetesen sok-sok tudással párosítva. 

A múlt hónapban sikeresen le is vizsgáztam! 
Nagyon izgalmasnak tartom az egészet, a számvitel-elemzés pedig a kedvenc tantárgyam volt. 

Most még álláskereső vagyok, de bízom benne, hogy sikerülni fog ebben a szakmában dolgozni! 
Nagyon szeretném, mert rengeteg munkát fektettem a bizonyítványomba, és a megszerzett tudást szeretném hasznosítani."

Néhány vélemény a képzéseinkről:


Mérlegképes könyvelő képzés referenciák 2,
Mérlegképes könyvelő tanfolyam referenciák 3.


Kérdésed van?


(06 30) 289 59 29;
(06 20) 451 24 21
(06 1) 302 70 00, 
(06 1) 302 71 00, 
(06 1) 302 58 72
budapest@penta.hu


Várunk Benneteket:


Havass Norbert, Veress AttilaNincsenek megjegyzések:

Online videós vizsgafelkészítés (kattints a képre)