Így írtok Ti

Manapság rengeteg oldalon találsz ajánlásokat, azonban elenyésző azon weblapok száma, ahol a látogatók arccal, elérhetőséggel vállalják véleményüket. Itt mindenki beazonosítható facebook profilja (ennek hiányában -egy-két esetben- e-mail címe) alapján. Vagyis itt nem kitalált személyek, kitalált véleményeit olvasod!

“Immár nyugdíjas tanárként, vizsgaelnökként, könyvvizsgálóként nagyra értékelem Havass Norbert kolléga blogját. A facebookon botladozó vándorként kerültem erre az oldalra, de azóta folyamatosan figyelemmel kísérem az itt megjelenő anyagokat.
Örömmel tölt el, hogy szakmai hozzáértése, a tantárgy tanításának szeretete hatja át a számvitellel birkózó hallgatóknak készített segédanyagait. Valóban segítséget jelentenek a tanulásban. Mindez ingyenesen elérhető, ami már önmagában is erény!
Ha megbízható ismereteket is ad, ráadásul a tanulást segítő iránytűvel, azaz a tanulási útmutatóval is kiegészül, akkor felbecsülhetetlen kinccsé válik!!
Minden témakör bevezetőjében elméleti áttekintés alapozza meg a további feladatokat. A kidolgozott feladatok az önállóan megoldott feladatok hibajavítását vagy éppen a jó megoldások megerősítését szolgálják.
Az eredményes tanuláshoz úgy tekinthető a blog, mintha tanfolyamra járnánk. De ha valaki a már folyamatban lévő tanulásához keres segítséget, azt is megtalálja, hiszen egy-egy témakör önállóan is alkalmas a tanulásra annak megfelelően, hogy a hallgatót éppen melyik terület érdekli az adott esetben.
Mindenképpen előnye a blognak, hogy részei hallgatói igény szerint célzottan választhatóak . Én személy szerint várom, hogy nyomtatott formában is kezembe vehessem ezt a szakmai gyöngyszemet!”

Kutasiné Fekete Ágnes
számvitel tanár, vizsgaelnök, könyvvizsgáló
http://www.facebook.com/agnes.kutasinefekete

“Mint frissen végzett mérlegképes könyvelő, adnék nektek néhány jó tanácsot!

Mik az alapjai ennek a képzésnek? – kitartás, – jó gondolkodó és problémamegoldó készség, és a olyan tanárok, akik értenek ahhoz a tárgyhoz amit oktatnak, valamint meg tudják értetni a hallgatóval azt amit tanítanak.

Az egész képzés alapját a Számvitel tantárgy adja. Számomra azért esett a arra az iskolára a választás ahol végeztem, mert előképzésben egy két éves felsőfokú szakképzésen (Számviteli Főiskola) volt részem megismerni Havass Norbert Tanár Urat és az ő tanítási módszereit. A felsőfokú képzést, ahol számvitel alapjait, pénzügyi és vezetői számvitelt tanított nekünk, csont nélkül sikerült teljesíteni.

És hogy miért?

Az anyagokat tematikusan a mérleg és eredménykimutatás elemei alapján építette föl. Minden egyes technikai lépést táblán szemléltetett, és olyan forrásanyagot biztosított számunkra, amiből tökéletesen fel tudtunk készülni. Alapkövetelmény volt az, hogy az általa feladott házi feladatot el kellett készíteni, mert ezek szorosan kapcsolódtak az órán leadott anyagokhoz és lépcsőfok volt a következő óra anyagához. Aki ezeket elkészítette és betartotta, komoly szintű fejlődést tudott elérni, és nem okoztak számára problémát a zárthelyik és a vizsgák sem.

Nekem ez a jól felépített rendszer és a sikeres vizsgaeredmények adták meg azt az elhatározást, hogy ott folytassam a mérlegképes képzéssel a tanulmányaimat, ahol a számvitel tanár szerepében szintén Havass Tanár Urat láthatom. Így sikeresen, a meghatározott keretidőn belül tudtam teljesíteni a képzést, így bővítve végzettségeimet a Mérlegképes Könyvelő képesítéssel.

Egy jó tanács! – Ne az ár alapján döntsétek el, hogy melyik iskolát választjátok. Inkább próbáljatok véleményeket keresni és olvasni a tanárokról, az oktatásról, és ez alapján döntsetek.

Személy szerint nem bántam meg választásomat, és nagyon örülök, hogy megismerhettem Havass Tanár Urat, és köszönöm, hogy átadta nekem tudását!”

Üdvözlettel:
Bábel István
http://www.facebook.com/istvan.babel

“A BGF-PSZFK Felsőfokú szakképzésén ismerkedtem meg a számvitellel először, ahol első neki futásra megbuktam, majd Havas Tanár Úrhoz kerülve sikerült megtanulnom/megértenem a számvitelt. A Tanár Úr érthető magyarázatainak köszönhetően olyannyira sikerült elsajátítanom a számvitelt, hogy elindultam egy országos számvitelversenyen, ahol legjobb eredménnyel jutottam el a szóbeli döntőig (végül sajnos 5. lettem, mert a szóbelin kicsit elcsúsztam). Mindenkinek ajánlom a blogot, főleg azoknak, akiknek elsőre nem sikerült elsajátítani a számvitelt. Az én példám is mutatja, hogy nem lehetetlen megtanulni. Főleg ha az egyik legjobb számvitel tanár blogját használod. ”

Tisztelettel:
Hideg László

http://www.facebook.com/laszlo.hideg.520

Több hónapja olvasom Havas Norbert számviteli blogját. Nagyon tetszik a tanítási stílusa. Remélem, hogy készíteni fog példatárat, amit meg lehet vásárolni.
Stílusa könnyen érthető. Jómagam pénzüggyel, statisztikával, adózással foglalkozom, diákok vizsga felkészítésével.
Sokan profitáltam oktatásából.
Ajánlom a diákoknak a vizsga könnyebb megértéséhez a blogban szereplő tananyagokat.

Üdvözlettel dr. Kocsisné Gyomai Mária közgazdász tanár kolléga
http://www.facebook.com/maria.kocsisnegyomai

“2012. szeptemberében jelentkeztem egy ” Pénzügyi és számviteli ügyintéző ” tanfolyamra Szegeden.

Négygyermekes édesanya vagyok. Mivel a gyerekek nagyobbak, most láttam elérkezettnek az időt, hogy ebben a nem könnyű képzésben részt vegyek. Az itteni tanárunk is nagyon képzett, de néha úgy éreztem, hogy valamilyen logikai lánc még hiányzik a dolgok megértéséhez. Ilyenkor léptem fel a világhálóra és keresgettem a kérdéseimre a válaszokat. Ekkor találtam rá a “Mérlegképes tanoncok” oldalára és megtaláltam a helyes válaszokat tisztán, világosan, érthetően leírva. A dolog szépsége, hogy másnap az egyik osztálytársam is ugyanezt a honlapot ajánlotta.

Kell ennél több?”

Kordásné Petrács Ágnes
http://www.facebook.com/kordasnepetracs.agnes

“Mindenkinek merem ajánlani a blogodat, mert a tökéletességre törekszel, és mindezt úgy teszed, hogy az nem lesz unalmas, száraz, emészthetetlen, hanem humorral, megjegyezhető ábrákkal szemlélteted a bonyolult könyvelési lépéseket, tételeket.”

Hortobágyiné Kogler Hajnalka
http://www.facebook.com/hajnalka.hortobagyinekogler

“Nagyon jó az oldal, érthetően van felvezetve az alapoktól kezdve az egész számvitel. Nagyon sokat segít az érthető magyarázat és az ehhez tartozó példák.
Köszönöm!”

Korotkiné Kulcsár Linda
http://www.facebook.com/korotkine.linda

“A főiskolai “számviteli alapok” vizsgám előtt találtam a blogra. Kétségbeesetten kerestem vmi kapaszkodót. A vizsgám 5-ös lett! :) Nagyon köszönöm a segítséget Norbert!
Most a pénzügyi számvitel vizsgámra készülve újra hasznos segítséget jelent a Számvitel Navigátor.”

Köszönöm: Bögös Katalin
http://www.facebook.com/bogoskata

“Mindenkinek csak ajánlani tudom az oldalt. Pénzügy-számvitel szakon tanulok. A félévi számvitel vizsgám előtt nagyon kétségbe voltam esve, mert nem igazán voltam képben a tárgyal, aztán rátaláltam erre a blogra és két hét alatt!!! sikerült segítségével úgy felkészülnöm, hogy ötösre vizsgáztam. Azt hiszem ez mindent elmond arról, hogy mekkora segítség volt. Több hasonló oldalt is megnéztem, de ez volt az amiben legáttekinthetőbben és tanulóbarát módon jelenik meg az elméleti rész, valamint a feladatok is világosak, érthetőek, megoldhatóak:D

UI.: Azóta is szinte napi rendszerességgel használom, további sok sikert és minél több látogatót kívánok.”

Üdv. Lévai Tamás
http://www.facebook.com/tamas.levai.16

“Én is találkoztam már pár oldallal, ami ezt a témát dolgozza fel, magyarázza, de ez volt az egyetlen, ahol első olvasásra (max. másodikra) megértettem a logikáját az adott résznek. És azonnal magyarázza is egyszerű példákkal. Örülök, hogy rátaláltam!!”

Bui Tamás
http://www.facebook.com/tamas.bui

“Nagyon sokat segített az oldal a tanulmányaim során! Köszönet érte!:)”

Tóth Tamás
http://www.facebook.com/rejkjawik

“Kezdeti nehézségeim eltűntek, miután rátaláltam az oldaladra, tökéletes alapot adott, most már sokkal könnyebben megy minden! Ezer köszönet!!!!”

Gulyás Ildikó
http://www.facebook.com/ildiko.gulyas.94

“A számvitel egy racionális, sokrétű és mégis érdekes találmány, de nehéz, mert folyamatos odafigyelést, napra készséget igényel. Ez a blog egy nagyszerű segítség erre célra.”

Dunai Györgyi
dunai.gyorgyi(kukac)gmail.com

Ezt az oldalt MINDENKINEK csak AJÁNLANI tudom, aki igazán szeretné tudni a számvitelt , annak a logikai rendszerét, illetve a saját energiáját hozzá adva biztosan le szeretne vizsgázni. Nekem van szerencsém a Tanár Urat személyesen ismerni, engem tanított. A módszer, ahogy tanított, illetve EZ az OLDAL…… egyszerűen fantasztikus. Ahogy fel van építve témáról témára, az alapoktól egészen a bonyolultig. Érdemes a tanulási útmutatót betartva haladni, majd a végére érve össze állhat a kép. Nagyon sok szorgalom is kell hozzá, de a segítség itt van, adott…. és higgyétek el, nagy segítség….. Csak gratulálni tudok. Szívvel, lélekkel és nagy szakértelemmel csinálja azt, amit csinál…. NAGYON SOKAT KÖSZÖNHETEK NEKI!!!!

Tóth Mónika
http://www.facebook.com/monika.toth.5209

“Volt szerencsém Havass Tanár Úrral személyesen is megtapasztalni a számvitel oktatás szépségeit (BGF PSZF).

A blogot is csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vizsgára készül, vagy akár “csak” frissen szeretné tartani a számviteli tudását.

Egyszerűen érthetően, mégis érdekesen magyarázza el a példákat (ami szerintem számvitel oktatása esetén ritkaság és elég nagy erény) emellet nálam emberileg is 10-es osztályzatot kapott.

Azt még hozzá tenném, hogy a Mérlegképes Könyvelő tanfolyamot gyakorlatilag miatta kezdtem el és hát elég jó döntésnek bizonyult.”

Benedek Zsombor
http://www.facebook.com/Zsombii

„Ha már levizsgáztál, de bizonytalan a tudásod, mert az évek során vannak olyan dolgok, amiket nem használsz és feledésbe merül, akkor itt biztosan megtalálod a választ.
Ha még tanulsz, akkor ez az oldal egy kincs. Jobb, mint bármelyik tankönyv. Nekem még nem volt ilyen segítségem a vizsgákra való felkészüléskor. Hidd el, ez tényleg JÓ.
Felmerül benned a kérdés, hogy mi a titok? Nos, nagyon egyszerű, szívvel-lélekkel készül minden bejegyzés és óriási tudás van a szerzőben, amit Neked akar átadni.”
UI: Nagyon várom a könyved megjelenését. ;-)

Perák Mónika
http://www.facebook.com/monika.perak.

“Nagyon jó az oldal. Rengeteget segít.”

Pipiczné Jutka
http://www.facebook.com/jutka.pipiczne

“Hasznos információkat tartalmazó oldal. Aki bajban van az alapokkal, annak szinte elengedhetetlen.”

Gősi Andrea
http://www.facebook.com/andrea.gosi.79

“Nagyon jó a blog! Érthető, világos magyarázatokkal segít megérteni az anyagrészeket.”

Polgár Diána
http://www.facebook.com/diana06.25

“Minden kollégának és leendő kollégának ajánlom az oldalt.Hasznos információk,konkrét feladatok találhatók itt.Sőt,ha kérdésed van,arra is gyors válasz érkezik.Akár anonim módon is felteheted a kérdéseket a blogban.Az itt kapott válaszokból is sokat tanulhatunk.”

Lázár Gabriella
http://www.facebook.com/gabriella.lazar.94

“Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, aki el akar igazodni a könyvvitel rejtelmeiben. Garantálom, hogy a magyarázatokból megérti mit, miért és hogyan kell könyvelni.”

Wappel Ibolya
http://www.facebook.com/ibolya.wappel

“Köszönöm,hogy létrehoztad az oldalt. Manapság ritka,hogy valaki szívvel-lélekkel igyekszik átadni a tudást másoknak. Gratulálok! Természetesen ajánlom mindenkinek!”

Bíró Ildikó
http://www.facebook.com/ildiko.biro68

Herczeg Henrietta vagyok, és 1 hete találtam rá a http://www.szamvitelnavigator.hu/ oldalra. Nagyon sokat segít a tanulásban, nagyon jól érhető, és a magyarázatok segítségével könnyebben megoldhatók a főiskolán adott példák.
Mindenkinek ajánlom, aki bármilyen iskolában számvitelt tanul. Én jelenleg a veszprémi Pannon Egyetemre járok, és nem titkolom el, hogy nem elsőre vettem fel a számvitel alapjait. Remélem, idén sikerül a holnap segítségével a vizsgám!

Jó tanulást Mindenkinek! És eredményes vizsgázást!
http://www.facebook.com/henrietta.herczeg.524

“Egy osztálytársamtól kaptam meg az oldalad elérhetőségeit és azóta naponta figyelem a fent lévő anyagokat. Kivételesen nagyon örülök az összegyűjtött vizsgafeladatoknak, legalább nem én kell megkeressem őket, ez idő és energia spórolás számomra, ami kincset ér.

Köszönöm, hogy ilyen sokszor gondolsz ránk és meglepsz egy kis „csekélységgel”

További sok sikert és kitartást a fejlesztéshez!
Én természetesen szívből ajánlom az írásaidat a SORSTÁRSAIMNAK….és várjuk a 6-os, 7-ek TITKÁT. (-:”

Üdv. Pongráczné Baróti Melinda
http://www.facebook.com/melinda.pongracznebaroti

“1992 óta foglalkozom számvitellel. Nagyon sok könyv tanár példatár anyagát ismertem meg, próbáltam feldolgozni. Ezen az oldalon található a szerintem legkönnyebben emészthető anyag. Jó a sorrend és közérthető a magyarázat. Egyéni tempóban lehet haladni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt az oldalt, aki tanulni szeretne.”

Kenyeres Márti
http://www.facebook.com/kenyeres.marta

“Kedves Leendő számvitel hallgatók ( volt, sikeres vizsgát tett számvitel hallgatók!)

Amikor rátaláltam erre az oldalra (számvitel-navigátor,szerző: Havass Norbert), már rég túl voltam a számvitel tanulmányaimon és sikerült is levizsgáznom, de azzal a megszerzett ismerettel sehová nem mertem beadni a jelentkezésemet ,hogy majd könyvelek,mert tisztában voltam vele,hogy az ismereteim a sikeres vizsga ellenére nem sokat érnek.

Tettem egy fogadalmat a sikeres vizsga után ,hogy bizony veszem a fáradságot és bepótolom,megtanulom a számvitelt. A meglévő tankönyv nem igazán segített megértetni velem,s véletlenül rátaláltam erre az oldalra ami egyszerűen, de annál érthetőbben elmagyarázta az alapokat és ahhoz kapcsolódó összefüggéseket, és annyira jól sikerült ezen oldal révén megtanulnom a számvitelt,hogy ma bátran merek jelentkezni könyvelőnek bárhová,mert most már biztosan állok e téren a lábamon.

Ezért mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt,mert biztos vagyok benne,hogy aki idetéved tuti,hogy sikerül megtanulnia a számvitelt.

Havass Norbert tanár úrnak csak hála és köszönet,hogy ingyen,mindenki számára elérhetővé tette a biztos sikert,mert aki e oldalon a megadott útmutató szerint halad a tanulásba,100 %, hogy le tud vizsgázni és alapos ismeretek birtokába jut,amit bárhol-bármikor hasznosítani tud.Én minden képző intézetnek ilyen Számvitel Tanárt kívánok és akkor mindenki elmondhatja magáról,hogy nem csak bejárt az órákra,de hasznos ismeretek,tudás birtokába jutott.

Köszönöm Tanár úr ,hogy velem is megosztotta és megtanította a számvitelt.”

Üdvözlettel: Purak Jánosné Szeged
http://www.facebook.com/erika.purakjanosne

“Nagyon tetszik az anyag! Bár még nem tartok a számviteli résznél, de …”derülátóbb” lettem! Nagyon várom,hogy nyomtatott formában is megkapjam! Szívből ajánlom minden mérlegképes tanoncnak!”

Köszönöm!
Surányi Rita
nokszi12(kukac)gmail.com

Kedves Mérlegképes tanoncok!
Van egy nagyon jó oldal, ami nagyon egyszerüen s érthetően tálalja eléd a számviteli ismereteket az alapoktól egészen a bonyolultnak, s megoldhatatlannak tűnő példasorokig.

Ez az oldal a SZÁMVITEL NAVIGÁTOR, amit könnyedén megtalálsz a neten!

Iratkozz fel bátran, s tanulj örömmel és sikerélménnyel!
Saját tapasztalatból írom, s mondom!
Peresztegi Orsi
http://www.facebook.com/orsi.peresztegi

Nagyon örülök, hogy időben rátaláltam a blogra, pénzügyi-számviteli ügyintéző tanoncként. Nem túlzok, ha azt mondom megmentette a bizonyítványomat.

Estin végeztem a sulit, és sokszor nem tudtam bejárni, a lemaradásomat az oldal segítségével kb 1 hónap intenzív tanulással (munka és gyerek mellett, ez napi 4-5, hétvégén 8-10 órát jelentett) hoztam fel.
Körülbelül december elején találtam az oldalra, február 4-én 87%-os számvitel vizsgát írtam. Gyakorlatilag a nulláról kezdtem,teljesen az alapoknál,ahogy a blogon van.

Szóval nagyon ajánlom az oldalt, annak is aki úgy érzi, mindennek vége!
Személy szerint nagyon köszönöm a hatalmas segítséget!

Setényi Regina
http://www.facebook.com/regina.setenyi

Itt, a “világ végén” (Németországban), pénzügyesként is abból élek, amit Havas tanár úrtól a tanfolyamon tanultam: világos, áttekinthető, biztos alapok, amire bármikor egyszerű falakat húzni! Hálás köszönet érte!

Veres Éva
http://www.facebook.com/eva.veres.739

Ha átmegyek számvitelből akkor azt csak is Havass Norbertnek köszönhetem. Úgy hogy én ezt az oldalt csak ajánlani tudom mindazoknak akik kezdők, vagy teljesen elvesztek az órák során felhalmozott információ rengetegben. Úgyhogy én meg szeretném köszönni Norbert, hogy időt és energiát szántál a blogod létrehozásának. Igazán hálás vagyok!!!! :)

Nyári Csilla
http://www.facebook.com/csilla.nyari.7

“Szia,nagyon örülök,hogy megtaláltam az oldalad.Hamarosan vizsgázom és már teljesen el voltam keseredve,mert bármilyen kapaszkodót is kerestem sehol nem tudták így elmagyarázni,ahogy Te!Végre értem!:))Köszönöm mindenki nevében ezt a hatalmas munkát,amit ebbe az oldalba fektettél!”

Marozsán Henrietta
http://www.facebook.com/henrietta.marozsan

“Nagy hasznát vettem a vizsga előtt a segitségednek!”

Rabbné Kókai Ilona
http://www.facebook.com/ilona.rabbnekokai

“Korábban mindkét főiskolán, ahová jártam már tanultam számvitelt (államháztartásit is ) Néhány évvel a diplomák megszerzése után úgy döntöttem, hogy beiratkozom egy mérlegképesre. Éppen abba akartam hagyni, amikor ráakadtam az oldalra, az itt olvasottak hatására önállóan kezdtem el a tanulást Ezt a tudományt nem tanítják, csak monoton elmondják a vizsgán előforduló feladatok megoldását. (Az életről egy szó sem esik.) Kár, hogy az oktatók nem akarják, hogy felkészült, dolgát értő kollégáikká váljunk. Szívesen rendelkezésre állok, ha bármilyen segítségre szükség van.”

Szabó Dezső Jr.
http://www.facebook.com/dezso.szabo.376

“Engem teljesen összezavar, hogy mindenki másképp csinálja! A fősulis tanárok, a helyettesítő tanár, a magántanár, a neten a különböző oldalak….. aki szakmabeli biztos érti és értékeli a rengeteg megoldási formát, de szerencsétlen kezdőknek ez nem túl szerencsés…….Elvesztem az információk rengetegében…..1 hónapja már csak a számvitel navigátort használom és kezd kitisztulni a kép – a magyarázatok sokat segítettek abban, hogy a feladatokat átgondoltan és logikusan kezeljem. Beszereztem az itt ajánlott könyvet: Könyvvezetés és beszámolókészítés (dr. Siklósi Ágnes – dr. Veress Attila). A legjobb számviteli könyv amit eddig használtam! Köszönöm a sok segítséget!”

Szever Éva
http://www.facebook.com/szever.eva

“Második nekifutásra kezdem a pénzügyi sulit.De az biztos,hogy alapok nélkül nem lehet építkezni!!! Első alap: eszközök,források, számlatükör!!Mit,miért,mikor,hova könyvelek! Ki Tartozik, ki Követel!!Ezeket biztos,hogy tudni kell,és akkor könnyebben megy tanulás is.Valóban igaz,hogy nem jó sok helyen keresgélni,mert egyszerűen elhavazik az ember a sok információban,és egy idő után nem tudja kiválogatni a segítő infót a hátráltatótól, és csak egy káosz alakul ki ebből!Ezeket mind megtapasztaltam.Örülök,hogy megtaláltam ezt az oldalt,mert a mi tanárnőnk is így tanít!!Ő kicsit gyorsabban halad,de ez az oldal tökéletes segítség,mert vissza tudok keresni,és van időm megérteni a magyarázatok alapján az anyagot.Hisz órán csak negyed annyi idő van rá, hogy megértsem.Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt!!Természetesen ez nem azt jelenti,hogy csak ez a legtökéletesebb oldal.De akinek a Havas Norbert által összeállított anyag segítséget tud nyújtani,és használja is ezeket,annak ez a legtökéletesebb oldal! Nekem is!!Köszönöm Norbert,csak igy tovább!!!”

Katona Edit
http://www.facebook.com/edit.katona.73

“Már nem nagyon emlékszem, hogy jutottam el a mérlegképes tanoncok oldalra. A lényeg, hogy egyszer csak rátaláltam, és azóta is, amikor éppen van egy kis szabadidőm, rögtön felmegyek az oldalra, és keresek magamnak tanulni valót. Szerencsére mindig találok is valamit. Hálás vagyok, hogy ilyen sok energia és időbefektetéssel, érthetően és világosan magyarázod el a számvitel alapjait. Mindig egyre nagyobb kedvet kapok a számvitelhez. Nagyon jók a példák, különösen a terven felüli értékcsökkenés!!!!!!!!!!!!!!!!! videója tetszett. Aki még nem látta, nézze meg!!!!
Remélem még nagyon sokáig tanulhatunk Tőled. Ez minden tanulni vágyó javára válna.

Minden szépet és jót kívánok Neked és családodnak, ezért a rengeteg munkáért,
Hálás köszönettel,

Szabó Lilla
szabolilla12(kukac)gmail.com

“Először is én is szeretném kifejezni a hálámat a blogodért.

Még csak az elején tartok (ma este vettem át az Nyitástól zárásig részt) – de már most nagyon sok minden a helyére került. (Kezdeti apró siker, hogy a 30 példás feladatokat megoldottam és az általad mailen küldött megoldással teljesen egyezik, eddig mindent értek.)

Látva a sok hozzászólást, már nem félek a számvitel tanulásától, inkább azt látom, hogy szépen, logikusan van felépítve a tananyag. Bizakodó vagyok, hiszem, hogy meg fogom érteni és sok gyakorlással biztosan el fogom tudni sajátítani, a blogod által.

Amit te megvalósítasz a blogodban, arról álmomban sem gondoltam volna, hogy létezik ma Magyarországon! (Számvitel távoktatás.)

Belekóstolva, hogy milyen flottul működik a számviteloktatás nálad (beleértve pl. azt is, hogy ilyen gyorsan reagálsz a kérdésekre, észrevételekre) szerintem nincs rá szó, hogy milyen nagy kincs az, amit működtetsz!”

Bodnárné Varga Beáta Lilla (Nyíregyházáról)
http://www.facebook.com/beatalilla.bodnarnevarga

Hála, hála, hála!

Pezsgő helyett küldöm a levelem.

Igazából, nincs rá szó, hogy megköszönjem a vizsgára való felkészítést! Ugyanis, annak ellenére hogy hangsúlyoztad, nem tartasz vizsgafelkészítőt, mégis: a blogon keresztül, a tökéletesen felépített tananyaggal azt nyújtod. Csak a blogodból tanultam, és idő hiányában nem is tudtam befejezni a vizsgáig az összes témát, mégis 76%-os írásbelinek örülhettem a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésen.
Ha valaki úgy érzi, nem tudja megtanulni, akkor annak üzenem, hogy haladjon végig a Tanulási útmutató szerint, ez a megoldás!

Hála a munkádért, a türelmedért, a kérdéseinkre adott részletes válaszokért!
Sok erőt, kitartást kívánok a munkádhoz!

Üdvözlettel: Dávid Imola
imolad(kukac)yahoo.com

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra, nem is gondoltam, hogy akár “játszva” is tanulható a számvitel. Valóban nagyon sokat jelent, hogy közérthetően, logikusan, részekre bontva, humoros formában tálalod az ismereteket. 2 hónapja járok pénzügy-számviteli ügyintézői képzésre és volt már jó pár számvitel előadásunk, de egy átláthatatlan, megtanulhatatlan dolognak tűnt számomra az egész.
Felbecsülhetetlen értékű az oldalad, hálásan köszönöm, ez hatalmas segítség nekem!
Külön köszönöm az eddigi 2 leveled, várom a folytatást!

Üdvözlettel: Hunyadi Anikó
anikohunyadi01(kukac)gmail.com

Május 8-án végeztem a sulival, sikerült minden vizsgám. Ezt kizárólag Neked és persze magamnak köszönhetem. Szeretném megköszönni ezúton is a segítségedet. Némi túlzással a vizsga előtt 2 hónappal egy abszolút homályos, megfoghatatlan valami volt a számvitel. Aztán rátaláltam az oldaladra, végigtanultam, és végigcsináltam minden bejegyzést, és a vizsgáim elsőre sikerültek. Mondhatni, megvilágosodtam számvitelből!

Nagyon szépen köszönöm a munkádat és a segítséged. Minél előbb add ki a könyved, biztos vevő vagyok rá . A többieknek kitartást, Neked pedig a nagyon-nagy hálám és tiszteletem mellé egy hatalmas puszi is. (Remélem emiatt nem sértődsz meg, de tényleg ezt éreztem, amikor kezemben fogtam a várva-várt bizonyítványt, mert a vizsga alatt végig a Te szavaid jártak a fejemben a bejegyzéseidből minden egyes feladat előtt.)

Mayer Melinda
https://www.facebook.com/melinda.mayer.750

“Nagy szerencse, hogy egy könyvvizsgáló ismerősömtől hallottam az oldalról. Kezdőként, gazdasági ismeretek nélkül esélyem sem volt megérteni a tanfolyamok feszített ütemében az összefüggéseket, a lényeget. Szárnyaltam, ahogy haladtam a tanulási útmutató szerinti sorrendet követve, hogy értem, és egyszer csak kezdek kontírozni, ami addig elképzelhetetlen volt számomra.
Köszönöm a blogba, az oktatásba fektetett profi munkád, azt hogy kényelmesen, az otthonunkba, online, INGYEN kapjuk azt a tudást, amiért mások sokat fizetnek. És külön elismerés a stílusért, hogy ezt a száraz anyagot fel tudod dobni képekkel, videóval vagy pusztán a fogalmazásoddal.
Mindenkinek szívből ajánlom!”

Kívánok sok erőt, kitartást a további munkához!
Üdvözlettel: Dávid Imola
imolad(kukac)yahoo.com

Ha Te is írnál: merlegkepes1@gmail.com