Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ tanfolyam

»Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ tanfolyam
Pénzügyi-számviteli ügyintéző OKJ tanfolyam2019-05-23T09:49:44+00:00

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam a Számvitel Navigátorral országosan

27 városban tanulhatsz velünk

A képzés indul: 2019. 08.28.

„Specialisták vagyunk!” Kétféle értelemben is:

1. Tanárok vagyunk, nem oktatásszervezők. És nem is vállalkozók, akik rátaláltak a pénzügy-számviteli képzésekben rejlő üzleti lehetőségre. Tanárok vagyunk, 20 éve a pályán. Tanít(ott)unk középiskolában, felnőttképzésben és egyetemen. Egyedülállóan arcunkkal és nevünkkel vállaljuk képzéseinket!

2. Csak a pénzügyi-számviteli területtel foglalkozunk. Mi nem képzünk kutyakozmetikusokat és műkörmösöket a szomszéd tanteremben, mint teszik sokan mások.

Baja, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Zalaegerszeg

Érdeklődni szeretnék

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésben partnerünk a PENTA UNIÓ Zrt.
Az ország legnagyobb könyvelőoktatásra specializálódott felnőttképző intézménye, 27 éves oktatási múlttal.

OKJ-s képzésünk jellemzői

A fentieken kívül csak a mi képzéseinken érhetők el még

Távoktatásos pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés

 • 192 kontakt tanóra
 • Videós tananyag otthoni tanuláshoz, de olyan, mintha az órán ülnél
 • Letölthető pédatárak, elméleti tananyagok
 • Online chat-felülettel
 • Minden héten élő közvetítés.

Nem csak tankönyveket és példatárat adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan 256 tanórányi videó felvétellel, és folyamatos online chat-felülettel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres vizsgát tegyenek.

Egyedülálló 100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül

Azonnal elkezdheted a tanulást

Nem kell hónapokat várnod az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tandíjba beszámítjuk) cserébe bónuszként elküldjük a tananyag első részét.

Innováció díjas könyvelő applikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Számvitel moduljának kifejlesztéséhez a Számvitel Navigátor nyújtotta a szakmai hátteret

Piacvezető könyvelőszoftver

RLB könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra. Partnerünk, a piacvezető kettős könyvviteli szoftver fejlesztője. Az RLB jóvoltából gyakorolhatsz akár otthon is, így nemcsak rutint szerezhetsz, de az elméletet is könnyebben megérted!

További információk és jelentkezés

Miért válaszd a távoktatásos pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést?

Mert a szokásos tantermi képzésen túl a következőkkel támogatjuk a tanulásod:

– Haladj a saját tempód szerint!
Akkor nézed meg a kurzusokat, amikor időd engedi.

– Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthetsz
Egészen addig, amíg el nem sajátítod a tananyagot.

– Ha bárhol elakadsz, kérdezz az online felületen!
Tanáraink automatikus értesítést kapnak a kérdéseidről, és válaszolnak.

Légy egyszerre sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a tanulásban!
Tanulj kényelmesen otthonról akkor, amikor a legjobban fog a fejed.

Tanulj válogatott oktatói gárdától!
Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobbakkal dolgozzunk.

Heti rendszerességgel élő közvetítés, hogy együtt haladjunk
Minden héten élő közvetítés a Facebookon.

A közvetítések párhuzamosan haladnak a képzési programmal és a tantermi tanórákkal, így folyamatosan fogjuk a kezed: diktáljuk az ütemet és fenntartjuk a motivációd. Természetesen az élő közvetítés alatt kérdezhetsz is. A közvetítéseket nem kötelező megtekinteni, a vizsgák anélkül is sikeresen teljesíthetők, hiszen a videós tananyag rendszer teljesen lefedi a tananyagot, de mégis ajánljuk, hogy le ne maradj. (Ha nincs Facebook profilod, segítünk létrehozni. A felvételek 1 hétig utólag is megtekinthetők.)

– 100% pénzvisszafizetési garancia
Ne kockáztass!

Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett díjat kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül. Miért vállaljuk ezt az egyedülálló garanciát? Mert biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk!

További információk és jelentkezés

Eddig a hivatalos rész, innentől hadd legyünk személyesebbek, hiszen ez mégis csak egy könnyed hangvételű blog. Ráadásul, ha erre jársz, valószínűleg régóta követsz és ismersz bennünket.

Az elmúlt 4 évben elkészítettük az online vizsgafelkészítő kurzusainkat, melyeknek óriási sikere lett. Több ezren vettétek meg, több ezren készültetek fel kurzusainkból sikeresen a legnehezebb vizsgákra. Több száz köszönő emailt, Facebook kommentet kaptunk Tőletek, ami megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk, sőt érdemes „még komolyabban” vennünk a távoktatást.

Számtalanszor megfogalmaztátok és írtátok nekünk: jó lenne, ha nem csak vizsgafelkészítőt, hanem „hivatalos” OKJ-s mérlegképes tanfolyamot is indítanánk.

Meggyőztetek!

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem saját iskolát alapítunk, hanem keresünk egy jó nevű oktatásszervező partnert. Döntésünk oka nagyon egyszerű: egyikünk sem szeretne iskola vezetéssel, szervezéssel, adminisztrációval foglalkozni. Tanárok vagyunk 20-20 éve, ez áll hozzánk közel, ebben vagyunk otthon, ebben vagyunk jók, erre szeretnénk koncentrálni, hogy a legtöbbet adhassuk. Ahogy az elején írtuk „specialisták vagyunk”. Hosszas keresés és rengeteg tárgyalás után a megfelelő partnert a PENTA UNIÓ Zrt-ben találtuk meg.

Biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk Nektek!

Miért vagyunk ebben ennyire biztosak?

Mert hiszünk a távoktatás hatékonyságában (no, nem a megszokott: „kevés órát tartunk és megvetetünk a boltban egy halom könyvet, aztán valahogy boldogulj otthon!” típusú távoktatásban), hanem abban, amit mi létrehoztunk. Amelyben valóban komoly és hatékony otthoni támogatás van. Ahol otthon is úgy tudsz tanulni, mintha éppen kontakt órán ülnél. Sőt, még annál is hatékonyabban! Hiszen Te választod meg, hogy mikor tanulsz. És az sem baj, ha valamit nem értesz meg elsőre. Nem rohan tovább a tanár, nem veszted el a fonalat. Majd menni fog másodszorra, harmadszorra… Nincs korlát. Bármennyiszer megnézheted a tanórákat.

Mert a legjobb tanárokkal fogtunk össze

A képzés videóit készítő és az élő Facebookos órákat tartó tanáraink óriási tapasztalattal rendelkeznek a mérlegképes könyvelők oktatásában és vizsgáztatásában, „kérdező tanárként” is és vizsgaelnökként is. A képzés legnépszerűbb, legtöbbet használt tankönyveinek, példatárainak szerzői.

Tehát, mire számíthatsz?

 • 192 kontakt tanóra
 • 256 tanóra videófelvétel (elmélet és példamegoldás)
 • kinyomtatható példatárak és elméleti ppt-k
 • heti 2 alkalommal közös feladatmegoldás élőben a Facebookon

A részvétel a kontakt órákon és az élő közvetítéseken nem kötelező.
Képzési díjakhoz, bemeneti feltételekhez, vizsgák felépítéséhez, jelentkezéshez kattints

További információk és jelentkezés

Érdemes-e pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre jelentkezni?

Ahhoz, hogy helyesen tudj dönteni, a következőket érdemes végiggondolnod:

 • milyenek az elhelyezkedési esélyek?
 • mennyit lehet keresni pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel?
 • mennyire kreatív, szerethető szakma?
 • van-e fejlődési lehetőség?

Nézzük sorban:

Milyen elhelyezkedési lehetőségeid lesznek, ha elvégzed a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést?

Szerencsére a pénzügyi ágazatban átlagon felüliek az elhelyezkedési esélyek (minden statisztika szerint a legbiztosabb 10 foglalkozás közé tartozik). Vagyis ebből a szempontból nézve érdemes pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulnod.

Mennyit fogsz keresni pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel?

A pénzügyi és számviteli ügyintéző a könyvelő szakma hierarchiájának alsó felében helyezkedik el (ennél lejjebb a képesítés nélküli könyvelők vannak).

Könyvelő bérek - forrás: HR portál 2017.

Mennyire kreatív, szerethető szakma?

A pénzügyi-számviteli ügyintéző minden esetben beosztott könyvelő, részfeladatokat lát el. Kényelmes ülőmunka, általában női munkatársakra számíthatsz. Viszonylag monoton, nem igényel sok kreativitást. A könyvelés érdekesebb „gondolkodósabb” része a mérlegképes könyvelőké. Persze nagyon sokan nem is vágynak különösebb kreativitásra és felelősségre. Sok ember számára az elsődleges szempont egy biztos, kényelmes, megbecsült állás, amire egy pénzügyi számviteli ügyintéző mindenképpen számíthat. Nekik a pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettség akár „végállomás” is lehet, ahol megtalálják számításukat.

Aki többre vágyik, annak ajánljuk, hogy miután megszerezte a pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséget, végezze el a mérlegképes könyvelő képzést is! A mérlegképes könyvelő tanfolyamnak egyébként is előfeltétele a pénzügyi és számviteli ügyintéző végzettség (vagy valamilyen diploma, és két év pénzügyi, számviteli területen szerzett (igazolt) gyakorlat, ha a diploma nem szakirányú).

Tehát, ha szeretsz tiszta, komfortos környezetben dolgozni, ha szereted a nyugodt ülőmunkát és a rendet, akkor vágj bele! Ha viszont olyan munkát keresel ahol nagy a jövés-menés, ahol állandó pörgés van, akkor inkább mást válassz!

Hogyan válassz pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamot?

Sajnos sok helyen (elsősorban kisebb városokban) nincs komoly választási lehetőséged. Ha olyan helyen élsz, ahol több iskola is hirdet képzést, akkor soha se iskolát, hanem mindig tanárt válassz (mint ahogy az iskolába lépő gyermeknél is tanítót választunk elsősorban, és csak másodsorban iskolát)! Mi, a távoktatásos képzésünknek köszönhetően országosan egységes minőséget biztosítunk. Távoktatásos rendszerünkkel az ország legjobb tanáraitól tanulhatsz.

Kell-e a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéshez valamilyen előtanulmány, vagy könyvelési gyakorlat?

Nem. Egyáltalán nem jelent hátrányt, ha nincs szakmai előképzettséged. Sőt az sem, ha még soha sem dolgoztál könyvelőként.

Kinek érdemes elvégezni a képzést?

 • aki beosztott könyvelő, vagy pénzügyes szeretne lenni
 • aki majd szeretné elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést, de nincs diplomája (neki kötelező)
 • vállalkozóknak, illetve olyan cégvezetőknek, akik munkájuk során találkoznak pénzügyi kérdésekkel

Van-e fejlődési lehetősége a pénzügyi-számviteli ügyintézőnek?

Ahogy azt korábban írtuk van. Az OKJ-s mérlegképes könyvelő végzettség megszerzése. Mérlegképes végzettséggel,ha szorgalmas és tehetséges vagy, akkor 5 év múlva főkönyvelő lehetsz, akinek a bruttó bére 600 000 – 1 000 000 Ft között van. A szakma csúcsa a pénzügyi, gazdasági vezető, ahol már 1 000 000 Ft fölötti fizetések jellemzőek. Tehát óriási a fejlődési lehetőség a könyvelő szakmában.

További információk és jelentkezés

Ti írtátok:

További információk és jelentkezés

30 hozzászólás

 1. Névtelen 2013-05-08 - 20:30- Válasz

  Én a tanfolyamot is élveztem és a munkámat is szeretem. Jó szívvel ajánlom, de keményen kell tanulni.

 2. Névtelen 2013-05-08 - 20:33- Válasz

  Én a – már idén szeptembertől nem induló – számviteli szakügyintéző felsőfokú szakképzéssel kezdtem a gazdasági tanulmányaimat, egyetemen. Itt beleszerettem a könyvelésbe, de úgy éreztem, hogy nem elég tudást kaptam. Úgy hozta az élet, hogy a mérlegképes könyvelőt még nem tudtam elkezdeni, ezért belevágtam a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésbe nappalin (pár nap múlva fogok vizsgázni). Van összehasonlítási alapom, és azt kell mondanom, hogy több mindent tanultam meg ezalatt az 1 éves képzés alatt, mint a 2 éves felsőfokú szakképzésen, pedig ez csak középfokú! Sokan kérdezték már, hogy felsőfokú után középfokúra menni, mi értelme volt? Hát az, hogy nagyobb tudást ad!

 3. Purak Jánosné 2013-05-08 - 21:23- Válasz

  Kedves Norbert ! Azzal teljesen egyetértek,hogy valaki ne iskolát,hanem tanárt válasszon,mert jó tanár nélkül nem lehet piacképes (eladható-hasznosítható) tudásra szert tenni,csak azért elvégezni pedig egy tanfolyamot nem érdemes,hogy egy bizonyítvánnyal több legyen a fiókba. Ha újra kezdeném a tanfolyamot, a számvitel miatt biztos Pesten a SZAMALK-nál végeztem volna,mert a suli elvégzése után sikerült megtanulnom ( ha nem is tökéletesen) annyira a számvitelt,hogy ma már bátran merek jelentkezni könyvelőnek (analitikus) bárhová és ez köszönhető-köszönhetem a SZÁMVITEL-NAVIGÁTOR oldalának. Köszönöm a sok tananyagot, a hozzátartozó érthető magyarázattal együtt (ÉRTHETŐ MAGYARÁZAT!!!!!!!!!!). Tisztelettel: Purak Jánosné

 4. Gönczi Tamás 2013-05-08 - 21:36- Válasz

  Nem egyszerű képzés ez tény. A mérlegképes még sokkal nehezebb. Ha már belevágtál a pénzügyi számviteli ügyintéző képzésbe, akkor mindenképpen folytasd a mérlegképessel. Persze ha már a pénzügyi számviteli ügyintézőt is nagy kínlódások árán tudtad elvégezni, akkor inkább gondold meg.

 5. Ancsa Droppa 2013-05-09 - 11:37- Válasz

  Ezt az oldalt csak ajánlani tudom mindenkinek aki pénzüggyel és számvitellel akar foglalkozni. Hasznos és közérthető minden tananyag amit innen kaptam 🙂 Ha tartalmas tudásra vágysz akkor most jó helyen jársz!

 6. Névtelen 2013-05-09 - 18:04- Válasz

  Kedves Norbi! Szerintem a dolog igen egyszerű is lehetne! Azt kell megtudni, hogy Te hol tanítasz és oda kell menni. (Pontosabban ennyi lenne az egész, ha még tanítanál). Remélem egyszer még visszatérsz a katedrára :-))) Addíg is köszönöm mindnyájunk nevében ezt a kiváló blogot: Ildi

 7. Névtelen 2013-05-11 - 14:19- Válasz

  Kedves Norbert! A tanfolyam választásánál még egy szempontot figyelembe kell venni, szerintem, legalábbis a kezdőknek, akik soha nem találkoztak számvitellel korábban, mint én. Ugyanis hiába jó a tanár, ha az óraszám irreális, és a csoport összetétele inhomogén, sőt a csoport többsége már tanulta és/vagy alkalmazza, akkor a kezdőknek nem alkalmas a tanfolyam. Legalábbis én ezt tapasztaltam, a 70 főből nagyságrendileg 15-20-an voltunk teljesen kezdők, 50 óra állt a tanárnő rendelkezésére a számvitel tanítására, és nekem esélyem se lenne a számvitel megértéséhez és a keddi vizsgához a te oldalad nélkül. Nagyon köszönöm! Azzal tudnál segíteni a tanfolyamot keresőknek, ha írnál minimum óraszámot, amire figyeljenek. Üdvözlettel: Imola.

 8. Mérlegképes Tanárok 2013-05-11 - 21:17- Válasz

  Kedves Imola! Az óraszámok szeptembertől emelkedni fognak. Igazad van abban, hogy a csoportok összetétele meglehetősen heterogén, de sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni. Pontosabban szét lehetne szedni a csoportokat kisebb egységekre, de ez tandíj jelentős emelkedésével járna amit senki nem fizet meg.

 9. Névtelen 2013-05-17 - 11:05- Válasz

  Kedves Norbi! Én most vagyok túl az írásbeliken. Kezdő vagyok a pályán és ez így nagyon nehéz volt munka mellett heti 2 alkalommal iskolába járni, mellette szükség lett volna a több óra tanulásra, mert az órákon leadott csak átfogó, nincs idő az alapos egyénenkénti gyakorlásra. Pénzügyet még tavaly tanultuk, számvitelt januárban most hopp vizsga, már mindent elfelejtettünk, nagyon nehéz volt az újbóli felkészülés. arról nem beszélve ugye van egy kötelező tanmenet, amiben sok olyan dolog is van amit soha sem fogunk használni, vagy mára már elavult, ami pedig aktúális lenne arra sajnos nem marad idő elég begyakorolni. Ezért kerestem fel én is a blogod, nagy szükségem volt segítségre, és szerencsére nem volt hiába való az olvasása ( feladatok megoldása).Én pénzügyi területen dolgozom , de elismerésem a könyvelőké! Sok sikert a blog irásához!!És másoknak is nagyon ajánlom!! Üdvözlettel

 10. Névtelen 2013-06-30 - 11:21- Válasz

  Sziasztok! Én most végeztem, idén, a BME-n gazdálkodási és menedzsment Bsc szakon, és most kezdtem el, az MKVKOK-nál az utoljára meghirdetett, diplomával rendelkezőknek a mérlegképes könyvelő intenzív tanfolyamot. Azonban ebből csak jövő tavasszal, nyáron lesz papírom, így gondolkodtam azon, hogy be kéne iratkoznom, még szeptember 1 előtt egy pénzügyi-számviteli ügyintéző szakra. Szerintetek érdemes, vagy felesleges pénzkidobás? Olvastam egy helyen szuperintenzív 66órás egy hónap alatt felkészítő, és szeptemberben már vizsgázó lehetőségről, illetve 120-200 órás tanfolyamokról is. Melyek azonban szintén 8-12 hónapok. Melyik lenne értelmesebb? Inkább a papír értéke lenne számomra fontos, hogy egy nevesebb iskolából kapjam, amit inkább előnyben részesítenek. Tudnátok ilyet mondani? Az egyetemen bőven tanultam pénzügyet meg számvitelt is, így nem a kezdőről indulnék, csak fel kéne elevenítenem. De a legnagyobb dilemmám még mindig az, hogy érdemes-e pénzt áldozni szerintetek erre, ha már van egy bsc diplomám, illetve, ha tanulom mellette már a mérlegképes könyvelőt?

 11. Mérlegképes Tanárok 2013-06-30 - 11:37- Válasz

  Miért szeretnél püszüre beiratkozni? Szerintem teljesen felesleges. A 66 órás képzés szélhámosság, én még nem találkoztam vele (melyik iskola?). 200 óránál rövidebb képzésnek nincs értelme, csak ha profi (de tényleg profi!) távoktatással van alátámasztva. Én jelenleg ilyenről nem tudok, hogy lenne. Sokszor hallom, hogy "neves iskola" papírja többet ér. Ez nem igaz. Senki nem nézi, hogy hol végeztél (felsőoktatásban igen, itt nem). A tudás a fontos. Egy szó, mint száz: a Te előképzettségeddel szerintem felesleges belevágni a pénzügyi számviteli ügyintéző képzésbe.

 12. Névtelen 2013-06-30 - 11:49- Válasz

  Köszi a gyors választ! A 66 órás képzés: http://www.konyveloiskola.hu/#aktualis bár eléggé kételkedő voltam én is benne. Azért gondolkodtam rajta, mert láttam, hogy van pl. benne olyan, hogy számítógépes programcsalád használata. Nagyon sok helyen pl. előny ha ismered az SAP és hasonlóakat. Amit ugye egyetemen nem tanítanak, és a mérlegképesen sem, ezért merült fel bennem, bár láttam, hogy a hierarchia szinten ez egy fokkal lejjebb van.

 13. Mérlegképes Tanárok 2013-06-30 - 12:00- Válasz

  Hát… (én nem jelentkeznék) A könyvelőprogram valóban fontos, én is tervezek egy ilyen képzést, mert látom, hogy a gyakorlat a legnagyobb probléma (illetve annak hiánya). De ne ilyen hatalmas vállalatirányítási rendszereket akarj megtanulni, mint a SAP, hanem valamilyen egyszerű könyvelőprogramot érdemes.

 14. Névtelen 2013-06-30 - 12:05- Válasz

  Tudnál esetleg valamit ajánlani? Mit érdemes?

 15. Mérlegképes Tanárok 2013-06-30 - 12:10- Válasz

  Milyen témában ajánljak? Elméleti, vagy gyakorlati képzés?

 16. Névtelen 2013-06-30 - 12:35- Válasz

  Hát, egyenlőre, még csak informálódom, így elég széles skálán mozog az érdeklődésem. Elsősorban gyakorlati, de persze az elméletit sem vetem meg, hiszen minden gyakorlatnak elmélet is az alapja. A témát illetően pedig, még nem igazán jártam utána alaposan, ezért nem tudom. Milyen lehetőségek vannak egyáltalán?

 17. Mérlegképes Tanárok 2013-06-30 - 12:40- Válasz

  Szerintem a BME jó iskola. Szerintem Neked elméletből bőven elég, ha előveszed a főiskolai jegyzeteidet, olvasgatod ezt a blogot, megoldasz feladatokat. Gyakorlat: nem biztos, hogy most azonnal szükséged van rá. Ezzel ráérsz később is, ha az elmélet már biztos lábakon áll. De azért legyen egy kis reklám: én tervezem, hogy szeptembertől csinálunk egy tanirodai programot egy könyvelőiroda tulajdonossal. Szerintem szeptembertől elindítjuk.

 18. Névtelen 2013-08-01 - 13:35- Válasz

  Szia! Az a kérdésem, hogy egy 52 éves embernek ajánlod-e a pénzügyi számviteli ügyintéző tanfolyamot. Több mint 30 éve nem ültem iskolapadban, de a jelenlegi szakmámban nem lehet elhelyzkedni, így muszáj lenne tanulni valamit. Válaszod köszönöm: Hauberné

 19. Mérlegképes Tanárok 2013-08-01 - 14:23- Válasz

  Hát, ezt nem tudom helyetted eldönteni. Van akinek már fiatalon is nehezen fog a feje, van aki egészen idősen is pengeagyú. Nagyapám pl. 8x évesen kezdett olaszul tanulni és egészen jól elgagyorászott. Voltak 60+-os tanítványaim, emlékeim szerint sikeresen vizsgáztak.

 20. Névtelen 2013-09-10 - 22:24- Válasz

  Nem emlékszem pontosan mikor találtam meg az oldalt, de folyamatosan látogatom,képzem magam. Könyvelőnek, számviteli ügyintézőnek nem válnék be,mert semmilyen végzettségem nincs ezen a területen.De.. Megírok még néhány üzleti tervet,pályázatot, s szakitok időt a bizonyítvány megszerzésére.Addig is köszönöm a segítséget,amit az "oldalon" keresztül nyújtasz.(56 éves vagyok).

 21. Névtelen 2014-02-27 - 13:04- Válasz

  Kedves Tanár Úr! Először is el kell mondjam, zseniális az oldalad! Van egy magán jellegű problémám, nagy vonalakban annyi, hogy a hagyományos OKJ-s számviteli szakügyintézői képzésben abszolutóriumot szereztem, de az OKJ-s vizsga nem sikerült. Ugyebár már nincs is rá lehetőségem, hogy vizsgázzak belőle, mert nem indítanak több vizsgát. És hát most nem tudom, hova tovább….már írtam kérelmet tárgybeszámításhoz is, de semmi eredmény. Tudom, hogy elfoglalt vagy, de szeretném kérni, hogy a beleegyezéseddel bővebben leírjam a pontos helyzetemet az e-mail címedre, hátha tudnál valami okosat mondani nekem, amire én eddig nem gondoltam. Köszönettel Vivien

 22. Névtelen 2014-10-28 - 09:52- Válasz

  Sziasztok! 2008-ban szereztem diplomát a Corvinuson, politológus-közgazdász szakon. Azóta otthon vagyok 3gyerekkel, és egyre jobban érdekel a könyvelői képzés, reményeim szerint azt tudnám rugalmas munkaidőben végezni, vagy akár otthon is. Azon tipródom egy ideje, hogy bele merjek-e vágni a mérlegképes könyvelői képzésbe egyből (össz 2félév számvitel volt az egyetemen, ott nem nagyon jártam be és épphogy átcsusszantam a vizsgán, vagyis az elég gyenge alap lenne, de hátha egyedül is átrághatnám magam rajta…), vagy csináljam meg előtte a pénzügyi-számvitelit (azt lehetne vajon úgy, hogy csak bejárok az órákra és nem vizsgázom?). Időben és pénzben sem mindegy, azért elszöszmötölök itthon a gyerekekkel, szóval fölöslegesen nem túráztatnám magam… Szóval, véleményetek szerint egy nem szakos, alap közgazdász tudással bele lehet-e/érdemes-e vágni a mérlegképes könyvelői képzésbe, vagy előtte jobb lenne alapozni? Köszönöm válaszotokat, üdv: Zsófi

 23. Számvitel Navigátor 2014-10-28 - 10:42- Válasz

  Kedves Zsófi! Tanuld meg az alapokat a blogból és menj mérlegképesre. Menni fog!

 24. Névtelen 2014-10-30 - 14:26- Válasz

  Köszi a választ, megnyugtattál! Láttam, hogy mérlegképesen van közgazdászoknak külön képzés, akkor az is mehet, vagy azért annyira ne akarjak spórolni az erőforrásaimmal? Tetszik a blog nagyon, innen fogom felfrissíteni a "tudásomat". Külön örülök a kérdezési lehetőségnek és a gyors válaszoknak, tényleg köszi! Üdv és további jó munkát: Zsófi

 25. Számvitel Navigátor 2014-10-31 - 16:32- Válasz

  Töltelék tárgyak alól kapnál felmentést. Én élnék vele.

 26. Névtelen 2018-05-09 - 22:04- Válasz

  Köszönöm az információkat!

 27. Számvitel Navigátor 2018-05-11 - 13:17- Válasz

  Nagyon szívesen! 🙂

 28. Névtelen 2019-04-22 - 12:46- Válasz

  Sziasztok!

  Szeretnék jelentkezni a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre.

  Kaphatok egy elérhetőséget?

  • Számvitel Navigátor 2019-04-29 - 08:54- Válasz

   Elnézést, csak most vettem észre: 30/181-3506

Hagyj üzenetet