Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam

„Specialisták vagyunk!” Kétféle értelemben is:

1. Tanárok vagyunk, nem oktatásszervezők. És nem is vállalkozók, akik rátaláltak a pénzügy-számviteli képzésekben rejlő üzleti lehetőségre. Tanárok vagyunk, 20 éve a pályán. Tanít(ott)unk középiskolában, felnőttképzésben és egyetemen. Egyedülállóan arcunkkal és nevünkkel vállaljuk képzéseinket!

2. Csak a pénzügyi-számviteli területtel foglalkozunk. Mi nem képzünk kutyakozmetikusokat és műkörmösöket a szomszéd tanteremben, mint teszik sokan mások.

Baja, Békéscsaba, Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Jászberény, Kalocsa, Kaposvár, Kazincbarcika, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Pécs, Sopron, Szeged, Szekszárd, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Zalaegerszeg

Érdeklődni szeretnék

Jelentkezés a tanfolyamra

A képzésben partnerünk a PENTA UNIÓ Zrt.
Az ország legnagyobb könyvelőoktatásra specializálódott felnőttképző intézménye, 29 éves oktatási múlttal.

OKJ-s képzésünk jellemzői

A fentieken kívül csak a mi képzéseinken érhetők el még

Távoktatásos pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés

 • 192 kontakt tanóra
 • Videós tananyag otthoni tanuláshoz, de olyan, mintha az órán ülnél
 • Letölthető pédatárak, elméleti tananyagok
 • Online chat-felülettel

Nem csak tankönyveket és példatárat adunk az otthoni felkészüléshez, hanem az országban elsőként és egyedülállóan 256 tanórányi videó felvétellel, és folyamatos online chat-felülettel segítjük a képzésben résztvevőket, hogy sikeres vizsgát tegyenek.

Egyedülálló 100% pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel a befizetett teljes díjat (kivéve regisztrációs díj) kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül

Azonnal elkezdheted a tanulást

Nem kell hónapokat várnod az indulásra, a határidőre befizetett regisztrációs díjért (tandíjba beszámítjuk) cserébe bónuszként elküldjük a tananyag első részét.

Innováció díjas könyvelő applikáció

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a PENTA UNIÓ Zrt. Könyvelő kAPPtár tanuló mobilapplikációjának ítélte oda a 2018. évi Szakképzési Díját innováció kategóriában. Számvitel moduljának kifejlesztéséhez a Számvitel Navigátor nyújtotta a szakmai hátteret

Piacvezető könyvelőszoftver

RLB könyvelő szoftver otthoni gyakorlásra. Partnerünk, a piacvezető kettős könyvviteli szoftver fejlesztője. Az RLB jóvoltából gyakorolhatsz akár otthon is, így nemcsak rutint szerezhetsz, de az elméletet is könnyebben megérted!

További információk és jelentkezés

Miért válaszd a távoktatásos pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést?

Mert a szokásos tantermi képzésen túl a következőkkel támogatjuk a tanulásod:

– Haladj a saját tempód szerint!
Akkor nézed meg a kurzusokat, amikor időd engedi.

– Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthetsz
Egészen addig, amíg el nem sajátítod a tananyagot.

– Ha bárhol elakadsz, kérdezz az online felületen!
Tanáraink automatikus értesítést kapnak a kérdéseidről, és válaszolnak.

Légy egyszerre sokkal kényelmesebb és hatékonyabb a tanulásban!
Tanulj kényelmesen otthonról akkor, amikor a legjobban fog a fejed.

Tanulj válogatott oktatói gárdától!
Különös figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobbakkal dolgozzunk.

– 100% pénzvisszafizetési garancia
Ne kockáztass!

Amennyiben nem vagy elégedett a képzéssel, a befizetett díjat kérdés nélkül visszafizetjük a képzés indulásától számított két héten belül. Miért vállaljuk ezt az egyedülálló garanciát? Mert biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk!

További információk és jelentkezés

Eddig a hivatalos rész, innentől hadd legyünk személyesebbek, hiszen ez mégis csak egy könnyed hangvételű blog. Ráadásul, ha erre jársz, valószínűleg régóta követsz és ismersz bennünket.

Az elmúlt 4 évben elkészítettük az online vizsgafelkészítő kurzusainkat, melyeknek óriási sikere lett. Több ezren vettétek meg, több ezren készültetek fel kurzusainkból sikeresen a legnehezebb vizsgákra. Több száz köszönő emailt, Facebook kommentet kaptunk Tőletek, ami megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk, sőt érdemes „még komolyabban” vennünk a távoktatást.

Számtalanszor megfogalmaztátok és írtátok nekünk: jó lenne, ha nem csak vizsgafelkészítőt, hanem „hivatalos” OKJ-s mérlegképes tanfolyamot is indítanánk.

Meggyőztetek!

Hosszas mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy nem saját iskolát alapítunk, hanem keresünk egy jó nevű oktatásszervező partnert. Döntésünk oka nagyon egyszerű: egyikünk sem szeretne iskola vezetéssel, szervezéssel, adminisztrációval foglalkozni. Tanárok vagyunk 20-20 éve, ez áll hozzánk közel, ebben vagyunk otthon, ebben vagyunk jók, erre szeretnénk koncentrálni, hogy a legtöbbet adhassuk. Ahogy az elején írtuk „specialisták vagyunk”. Hosszas keresés és rengeteg tárgyalás után a megfelelő partnert a PENTA UNIÓ Zrt-ben találtuk meg.

Biztosak vagyunk abban, hogy a legjobbat nyújtjuk Nektek!

Miért vagyunk ebben ennyire biztosak?

Mert hiszünk a távoktatás hatékonyságában (no, nem a megszokott: „kevés órát tartunk és megvetetünk a boltban egy halom könyvet, aztán valahogy boldogulj otthon!” típusú távoktatásban), hanem abban, amit mi létrehoztunk. Amelyben valóban komoly és hatékony otthoni támogatás van. Ahol otthon is úgy tudsz tanulni, mintha éppen kontakt órán ülnél. Sőt, még annál is hatékonyabban! Hiszen Te választod meg, hogy mikor tanulsz. És az sem baj, ha valamit nem értesz meg elsőre. Nem rohan tovább a tanár, nem veszted el a fonalat. Majd menni fog másodszorra, harmadszorra… Nincs korlát. Bármennyiszer megnézheted a tanórákat.

Mert a legjobb tanárokkal fogtunk össze

A képzés videóit készítő és az élő Facebookos órákat tartó tanáraink óriási tapasztalattal rendelkeznek a mérlegképes könyvelők oktatásában és vizsgáztatásában, „kérdező tanárként” is és vizsgaelnökként is. A képzés legnépszerűbb, legtöbbet használt tankönyveinek, példatárainak szerzői.

Tehát, mire számíthatsz?

 • 192 kontakt tanóra
 • 256 tanóra videófelvétel (elmélet és példamegoldás)
 • kinyomtatható példatárak és elméleti ppt-k

A részvétel a kontakt órákon nem kötelező.
Képzési díjakhoz, bemeneti feltételekhez, vizsgák felépítéséhez, jelentkezéshez kattints

További információk és jelentkezés

Érdemes-e pénzügyi-számviteli ügyintéző képzésre jelentkezni?

Ahhoz, hogy helyesen tudj dönteni, a következőket érdemes végiggondolnod:

 • milyenek az elhelyezkedési esélyek?
 • mennyit lehet keresni pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel?
 • mennyire kreatív, szerethető szakma?
 • van-e fejlődési lehetőség?

Nézzük sorban:

Milyen elhelyezkedési lehetőségeid lesznek, ha elvégzed a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzést?

Szerencsére a pénzügyi ágazatban átlagon felüliek az elhelyezkedési esélyek (minden statisztika szerint a legbiztosabb 10 foglalkozás közé tartozik). Vagyis ebből a szempontból nézve érdemes pénzügyi-számviteli ügyintézőnek tanulnod.

Mennyit fogsz keresni pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséggel?

A pénzügyi és számviteli ügyintéző a könyvelő szakma hierarchiájának alsó felében helyezkedik el (ennél lejjebb a képesítés nélküli könyvelők vannak).

Könyvelő bérek - forrás: HR portál 2017.

Mennyire kreatív, szerethető szakma?

A pénzügyi-számviteli ügyintéző minden esetben beosztott könyvelő, részfeladatokat lát el. Kényelmes ülőmunka, általában női munkatársakra számíthatsz. Viszonylag monoton, nem igényel sok kreativitást. A könyvelés érdekesebb „gondolkodósabb” része a mérlegképes könyvelőké. Persze nagyon sokan nem is vágynak különösebb kreativitásra és felelősségre. Sok ember számára az elsődleges szempont egy biztos, kényelmes, megbecsült állás, amire egy pénzügyi számviteli ügyintéző mindenképpen számíthat. Nekik a pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettség akár „végállomás” is lehet, ahol megtalálják számításukat.

Aki többre vágyik, annak ajánljuk, hogy miután megszerezte a pénzügyi-számviteli ügyintéző végzettséget, végezze el a mérlegképes könyvelő képzést is! A mérlegképes könyvelő tanfolyamnak egyébként is előfeltétele a pénzügyi és számviteli ügyintéző végzettség (vagy valamilyen diploma, és két év pénzügyi, számviteli területen szerzett (igazolt) gyakorlat, ha a diploma nem szakirányú).

Tehát, ha szeretsz tiszta, komfortos környezetben dolgozni, ha szereted a nyugodt ülőmunkát és a rendet, akkor vágj bele! Ha viszont olyan munkát keresel ahol nagy a jövés-menés, ahol állandó pörgés van, akkor inkább mást válassz!

Hogyan válassz pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamot?

Sajnos sok helyen (elsősorban kisebb városokban) nincs komoly választási lehetőséged. Ha olyan helyen élsz, ahol több iskola is hirdet képzést, akkor soha se iskolát, hanem mindig tanárt válassz (mint ahogy az iskolába lépő gyermeknél is tanítót választunk elsősorban, és csak másodsorban iskolát)! Mi, a távoktatásos képzésünknek köszönhetően országosan egységes minőséget biztosítunk. Távoktatásos rendszerünkkel az ország legjobb tanáraitól tanulhatsz.

Kell-e a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzéshez valamilyen előtanulmány, vagy könyvelési gyakorlat?

Nem. Egyáltalán nem jelent hátrányt, ha nincs szakmai előképzettséged. Sőt az sem, ha még soha sem dolgoztál könyvelőként.

Kinek érdemes elvégezni a képzést?

 • aki beosztott könyvelő, vagy pénzügyes szeretne lenni
 • aki majd szeretné elvégezni a mérlegképes könyvelő képzést, de nincs diplomája (neki kötelező)
 • vállalkozóknak, illetve olyan cégvezetőknek, akik munkájuk során találkoznak pénzügyi kérdésekkel

Van-e fejlődési lehetősége a pénzügyi-számviteli ügyintézőnek?

Ahogy azt korábban írtuk van. Az OKJ-s mérlegképes könyvelő végzettség megszerzése. Mérlegképes végzettséggel,ha szorgalmas és tehetséges vagy, akkor 5 év múlva főkönyvelő lehetsz, akinek a bruttó bére 600 000 – 1 000 000 Ft között van. A szakma csúcsa a pénzügyi, gazdasági vezető, ahol már 1 000 000 Ft fölötti fizetések jellemzőek. Tehát óriási a fejlődési lehetőség a könyvelő szakmában.

További információk és jelentkezés

Ti írtátok:

További információk és jelentkezés