Könyvelő képzés gyorsan?!

»»»Könyvelő képzés gyorsan?!

Könyvelő képzés gyorsan?!

Loading...

Rohanó világban élünk.
Semmire sincs időnk.
Ezt felismerve az iskolák többsége lerövidítette a könyvelő tanfolyamok képzési idejét. Sokan 1 tanéves (8-10 hónapos) könyvelő képzést hirdetnek.
Jól hangzik, nem?
De! Szuper!

Akkor mi itt a probléma?
Az emberi agy, mely képtelen ennyi információt feldolgozni ennyi idő alatt. Hatalmas és bonyolult tananyagot kell elsajátítani, ennek ülepednie kell. Nem elég egyszer végigrohanni a tananyagon, hanem többször át kell ismételni és be kell gyakorolni. Erre időt kell hagyni! Ezt 20 éves tanári tapasztalatunkkal állítjuk!

Nálunk nem véletlenül közel 1,5 év a képzés. Nekünk is egyszerűbb lenne 8-10 hónap alatt „lezavarni” a képzéseket, de nem tesszük, mert tudjuk, nem lenne hatékony.

Így gondolják akik már benne vannak a képzésben:

Teljesen egyetértünk!

A másik probléma, hogy ennyi idő alatt nem is lehet a tananyag végére érni.

Gondolom, nem szeretnél így járni. Kidobott pénz, idő, energia, ha nem jól választasz iskolát.
Mi végigvezetünk a tananyagon és hagyunk időt az elsajátítására, hogy sikeresen vizsgázz.

Gyere, várunk képzéseinken!

A mérlegképes könyvelő képzésünkre itt jelentkezz: http://www.szamvitelnavigator.hu/p/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam_6.html

a pénzügyi számviteli ügyintéző képzésre pedig itt:
http://www.szamvitelnavigator.hu/p/penzugyi-szamviteli-ugyintezo-tanfolyam.html

Most szeptember 22-én már az első tanfolyamindítók lesznek.
Ne maradj le, jelentkezz mihamarabb!

2018-10-18T13:04:56+00:002018. szeptember 17.|Egyéb írások|1 hozzászólás

Egy hozzászólás

  1. Névtelen 2019-02-07 - 08:03- Válasz

    Tisztelt Cím! Saját tapasztalatomat írhatom le: 1993 ban kezdtem a mérlegképes oktatást, az első ” gyorsított” tanfolyamot, ami 3 év helyett 1 évre volt hirdetve, és a tanévi szünetek miatt 1,5 éves lett.Akkoriban teljes önköltséges tanfolyam volt és arányaiban a havi fizetéshez képest jóval drágább volt mint most. kb 60 kezdtük, nem végeztünk 30-se, és én voltam az egyetlen akinek nem volt gyakorlata, és az én vizsgám lett a legjobb eredménnyel. Akkor is minden témakört általánosságban átvettünk, de nem volt idő ától cettig mindent a tanulók szájába rágni,. rendszeresen kaptuk a letolást hülyék vagyunk nem tanulunk.. stb. A megkapott tananyag igen hiányos volt, gyakorlati feladatok nagyon sokszor hibásak voltak, sokszor nyúltunk a közgazos szakközepes könyvek után, és még net sem volt.Odajártam nem értettem semmit, valahogy sose jutott eszembe a tanárokat, és a körülményeket szidni, biztos nincs gyakorlatom ezért nem értem… addig mentem könyvek után míg teljes részletességűeket találtam. ÉS TANULTAM, nem rágta senki külön a számba, mit kell tudnom. Igazából ezt hiányolom a mostani fiatalokból. ha le is vizsgázik utána is önállóan kell tudnia dolgozni, de hogyan ha nem tud önállóan tanulni sem, akkor utána nagyon gyorsan menekülőre fogják!

Hagyj üzenetet