Loading...

Számvitelt versenyt hirdetünk, ahol a fődíj egy SPRINT vizsgafelkészítő kurzus!

(A SPRINT számvitel vizsgafelkészítő kurzus 51 tanórányi videót tartalmaz, melynek segítségével hatékonyan készülhetsz fel a mérlegképes számvitel vizsgádra: https://kurzusok.szamvitelnavigator.hu/kepzes/sprint-szamvitel-vizsgafelkeszito)

A versenyen elsősorban mérlegképes könyvelő képzés hallgatóira számítunk, de örömmel vesszük más képzéseken tanulók jelentkezését is.

A kurzust a legmagasabb pontszámot elérő versenyző nyeri meg.

A 2. és 3. legmagasabb pontszámot elérő versenyzők egy-egy 50%-os kedvezményt nyújtó kupont kapnak.

Amennyiben a 3 legmagasabb pontszámot elérő versenyző között pontegyezőség alakul ki (többen érnek el ugyanannyi pontot), a helyezések végleges kialakításához a versenyzőknek egy újabb versenyfeladatot kell megoldaniuk.

A versenyfeladatot Word formátumban itt töltsd le: versenyfeladat letöltése!!!

A megoldást a letöltött Word formátumba írd be és mentsd le!

A megoldott versenyfeladatot augusztus 31. (szombat) éjfélig küldd el -a lementett Word formátumban- a szamvitelnavigator@gmail.com email címre.

Eredményhirdetés szeptember 4.

A következő napokban figyeld a Facebook oldalunkat, mert részletekben közöljük a megoldást!

Ha nem sikerül bekerülnöd a három legjobb közé, akkor se veszítsd el a kedved, hiszen szeptember 5-9. között mindenki 30% kedvezménnyel vásárolhatja majd meg a SPRINT kurzust: https://kurzusok.szamvitelnavigator.hu/kepzes/sprint-szamvitel-vizsgafelkeszito

============================================

➕Addig is nézz bele az INGYENES “BETEKINTŐ” kurzusba: https://kurzusok.szamvitelnavigator.hu/kepzes/sprint-szamvitel-vizsgafelkeszito-2

============================================

Vágj bele, csak nyerhetsz vele!