!!!

!!!

VIZSGAFELKÉSZÍTŐ

Online videós vizsgafelkészítő

Tanárok:

-Dr. Veress Attila
-Havass Norbert

(Részleteket a „Rólunk” menüpontban olvashatsz)

A vizsgafelkészítő iskoláktól független, annak minőségéért szakmai múltunkkal és nevünkkel vállalunk kezességet, garanciát.Forma:

Online elérhető videós tananyag.
Az online kurzus minden leckéjét háromszor tekintheted meg. Ez olyan, mintha háromszor járnád végig a tanfolyamot. (Időbeli korlát nincs!)


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Ha nem vagy elégedett a vizsgafelkészítővel, és ezt a megrendeléstől számított 1 héten belül jelzed, visszafizetjük az egész tandíjat!

Vélemények a vizsgafelkészítőről:"Nekem nagyon nagy élmény volt az írásbelire való készüléshez az összeállított anyag. Nagyon jók a feladatlapok, jó együtt haladni az oktatóval, és ami az iskolában nincs, újra meg lehet hallgatni, és a tanár ugyanolyan lelkes minden esetben! Mindenképpen ajánlom ezt a képzési formát. Kollégáim, akik még csak most kezdték a tanfolyamot, már készülnek arra, hogy szintén jelentkeznek az online képzésre."
Némedi Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.nemedi


"Az elkészített videós órák anyaga tömör és mégis egyszerűen érthető, gyakorlattal elsajátítható és tökéletesen megtanulható. A legnagyobb előnye, hogy az időbeosztásom nem volt korlátozva, saját tempómban haladhattam. Egy-egy anyagot megállíthattam, újranézhettem a nap 24 órájában bármikor, ahogy az időm engedte."
Szikora Mónika: https://www.facebook.com/monika.szikora.3 

"Tetszett, hogy itthonról kényelmesen a nap bármely szakában, mikor időm engedi ilyen kiváló tanárok videóját hallgathatom, velük együtt oldhatom a feladatokat, s bármely kérdésem merül fel készségesen és gyorsan segítenek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Fülöp Margó: https://www.facebook.com/margo.fulop

Itt belenézhetsz a videókba:


      


"Két hét alatt készítettetek fel a vizsgára ezekkel a videókkal, ráadásul szívesen tanultam, nem szenvedve, és ez nagyon fontos! Azt hiszem nem lett volna más módja annak, hogy ennyi idő alatt levizsgázzak, ráadásul úgy, hogy ne csak épp átcsússzak. Nagyon köszönöm a lehetőséget, a legjobb döntés volt, hogy befizettem erre a felkészítőre!"
Klusovszki Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.klusovszki
"Az online felkészítő számomra jó lehetőség volt, mert én oszthattam be az időmet, hogy mikor, mennyi időt töltök a tanulásra. A segédanyagok, és az, hogy 'együtt' oldottuk meg a feladatokat kiegészítő magyarázatokkal, segített közelebb hozni a Számvitelt; a videóanyagok pedig könnyen visszanézhetők. Nekem egy csoporttársam ajánlotta, és megérte az árát. Azt kaptam, amit a tájékoztatóban ígértek.
Leiner Kriszti: https://www.facebook.com/krisztina.leiner"Csak jókat tudok leírni.
Aki villámtanfolyamon vett részt (1 éves) és csak elvették a kedvét, annak kifejezetten ajánlom. Nincs szemnyi hiányérzeted sem a végén. Olyan, mintha órán ülnél, kettő jó tanárod lenne felváltva, és még kérdezni is tudsz, amire írásban és választ is kapsz. Összességében: nagyon megéri. Kapsz órai oktatást, jegyzetet, közös feladatmegoldásokat, házi feladatokat megoldással és egy nagy terjedelmű példatárat. Sajnálom, hogy csak most van lehetőségem így tanulni. Szerencsés, aki most kezdi és ezt vásárolja meg a sok könyv helyett."
 
 
Maria Nyaka: https://www.facebook.com/nyakabully


"Nagyon  hasznosak a videós felkészítők, ezek nélkül biztosan abbahagytam volna a tanfolyamot. Úgy érzem, hogy ezt igenis meg lehet tanulni az online tananyag segítségével."
Eördögh Szabó Vera: https://www.facebook.com/vera.e.szabo


"Már kb 3 hete veletek tanulok a Webunin, megvettem az egész komplett pénzügyi-számviteli ügyintézői leckét. Zseniális!
Nagyon átlátható és érthető. Örülök, hogy megtaláltalak titeket. Pénzügyből és adózásból is kellene egy ilyen oldal."
 
Lőrik Andrea: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011074328265

"Mikor meghallgattam az első előadást - persze olvastam már előtte a blog bejegyzéseit - akkor az volt az első mondatom, hogy "Ez a pasi Nobel Díjat érdemelne!""
Bella Annamária: https://www.facebook.com/annamaria.bella.7 


"Köszönöm a színvonalas online oktatást, irigy vagyok a budapestiekre, akik mindezt személyesen élvezhetik." 
Fitosné K Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.fitosnek
Nincsenek megjegyzések:

Online videós vizsgafelkészítés (kattints a képre)

HOGYAN TEGYÉL SIKERES SZÁMVITEL VIZSGÁT?

-Nehezen megy a számvitel?
-Nem érted, hogy a tanár miről beszél az órán?
-Csak ülsz a tankönyv felett és nem tudod megfejteni a megoldást?
-Közeledik a vizsga és úgy érzed, hogy nem fog menni? Vagy mér túl is vagy néhány sikertelen vizsgán?

Mennyivel jobb lenne, ha már túl lennél rajta:

-Végre felszabadulna rengeteg, eddig tanulásra fordított időd
-Sikerülne megfelelő állást találnod
-Feljebb léphetnél a vállalati ranglétrán
-Több fizetést kaphatnál


IRATKOZZ FEL MOST, ÉS BEBIZONYÍTOM NEKED: A SZÁMVITEL EGYÁLTALÁN NEM NEHÉZ!


CSAK FELIRATKOZOTT OLVASÓKNAK: 

-8 tanács a sikeres számvitel vizsgához

-20 kidolgozott feladat 78 nap alatt!

+Bónusz: készletek puska
 
++Meglepetés azonnal a regisztráció után 


AZ OLDAL HASZNÁLATA INGYENES, A REGISZTRÁCIÓVAL SEM KELETKEZIK SEMMIFÉLE FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGED! ÉN KÖSZÖNÖM, HOGY MEGTISZTELTÉL A FIGYELMEDDEL!

Nézzük, milyen anyagokat kapsz tőlem, ha feliratkozol:

8 tanács a sikeres számvitel vizsgához: 

1. Hogy kezdj neki a számvitel tanulásnak? Ha ezt nem tartod szem előtt, akkor soha sem fogod megtanulni a számvitelt

2. Milyen sorrendben haladj? Alapoktól a mérlegképes szintig.

3. Hogyan tanulj hatékonyan?

4. Mennyi időt szánj a tanulásra (naponta és összesen)?

5. Miből tanulj? Elmondom, hogy szerintem melyik tankönyvet érdemes megvenni.

6. Hogyan lehet felgyorsítani a számvitel tanulást?

7. A számviteloktatás rákfenéje. Miért ilyen nagy a bukási arány? Csak a diák a hibás?

8. Érdemes magántanárhoz járni? Ha igen, hogyan válassz?

20 kidolgozott feladat a következő témakörökből:

-számvitel alapjai:
könyvelési tétel szerkesztése a T-K rendszerben, vállalkozás könyvelése nyitástól zárásig, áfa elszámolása, átvezetési számla

-pénzügyi számvitel:
tárgyi eszközök, vásárolt készletek, értékpapírok

+ Bónusz: részletes puska vásárolt készletekből

++Meglepetés azonnal a regisztráció után

Miért éppen a számvitel navigátor? 

Mert a többi hasonló oldaltól eltérően itt valós oktatási tapasztalaton nyugvó segítséget kapsz: 

-több mint 30 000 kontakt órát tartottam alapoktól a legmagasabb szintig

-több ezer hallgatóm tett sikeres záróvizsgát

-vizsgabizottságokban több ezer vizsgázó írásbeli dolgozatát javítottam, illetve szóbelizettem

-diákjaim országos számvitelversenyeken sorozatosan a legjobb eredményeket érték el

-az ország legnívósabb oktatási intézményeiben oktattam

-több iskolában is megkaptam a megtisztelő „év legjobb oktatója” címet

Ne habozz, kérd most az ingyenes e-mail tanfolyamot itt:
 
Név:*
E-mail:*
Hol tanulsz számvitelt? Mérlegképes könyvelő tanfolyam
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
Főiskola: számvitel alapjai
Főiskola: pénzügyi számvitel
Főiskola: vezetői számvitel
Egyéb
Melyik iskolában tanulod?
Melyik városban?
Hogyan találtál ide? Véletlenül
Ajánlotta valaki
Egyéb

Címkék

Mérlegképes könyvelő tanfolyam anyagai (195) Mérlegképes tanoncok (171) Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam anyagai (150) Pénzügyi számvitel (109) Feladatok (88) Számvitel alapjai (56) Tárgyi eszközök (46) Vásárolt készletek (36) Adózás (30) Áfa (28) ÁFA feladat (20) Általános Forgalmi adó (18) Nyilvántartási ár (16) ÁFA különös rendelkezések (13) Eredménykimutatás (12) KFK (11) Kontírozás (11) Gépi könyvelés (10) Gyakorlati könyvelés (9) Időbeli elhatárolások (9) Áfa elmélet (9) Devizák (8) Pénzügyi ügyintéző tanfolyam (8) Értékcsökkenés (8) Elszámoló ár (7) FIFO módszer (7) Vezetői számvitel (7) Átlagár (7) Értékpapírok (7) Passzív időbeli elhatárolás (6) Saját termelésű készletek (6) Aktív időbeli elhatárolás (5) Számvitel oktatás (5) Számvitel-elemzés vizsga (5) Számviteli bizonylatok (5) Váltó (5) Fogyasztói ár (4) Mérleg (4) Mérlegképes könyvelő szakmai- és vizsgakövetelmények (4) Nem számvitel (4) Számlatükör (4) Számvitel röpdoga (4) személyi jövedelemadó (4) 6/7-es számlaosztály (3) Betétdíjas ár (3) Göngyöleg (3) Használt ingóságokra (3) Nincs évközi nyilvántartás (3) STKÁV (3) Számlaosztályok (3) Vizsgasorok (3) gyűjteménydarabokra és régiségekre vonatkozó különös szabályok (3) mezőgazdasági tevékenység (3) műalkotásokra (3) 2014-es adótörvény változások (2) 2015 (2) Immateriális javak (2) Jövedelemelszámolás (2) Munkabérek (2) Részesedések (2) Számviteli ügyintéző tanfolyam (2) látvány-csapatsport támogatás (2) társasági adó (2) társasági adókedvezmény (2) utazásszervezési szolgáltatás (2) ART (1) Egyszerűsített vállalkozási adó. EVA (1) Főkönyvi kivonat (1) Helyi adó (1) Illeték (1) Reklámadó (1) Személyi jövedelem adó (1) Számviteli törvény változásai (1) Teszt (1) Társadalombizotsítás (1) adómentes bevétel (1) adómentesség (1) adózás rendjéről szóló törvény (1) alanyi adómentes (1) alapelvek (1) arányosítás (1) befektetési célú arany (1) belföldről származó jövedelem (1) bevallása (1) egyéb jövedelem (1) egészségügyi hozzájárulás (1) feladat (1) felvásárlási okirat (1) főbb elve (1) jövedelem (1) jövedéki adó (1) kompenzációs felár (1) környezetvédelmi termékdíj (1) külföldről származó jövedelem (1) külön adózó jövedelem (1) levonási hányados (1) megosztás (1) nem önálló jövedelem (1) nyilvános árverező (1) népegészségügyi termékadó (1) portfolioblogger (1) pénzforgalmi elszámolás (1) személyi jövedelemadó megállapításának módja (1) szociális hozzájárulás (1) társasági adó változás 2015 (1) viszonteladó (1) ÁFA elszámolása (1) ÁFA levonása (1) ÁFA pénzforgalmi elszámolás (1) Általáns Forgalmi Adó (1) Átvezetési számla (1) áfamentesség (1) általános jellemzők (1) árrés (1) élelmiszer felügyeleti díj (1) önálló jövedelem (1) összevonandó jövedelem (1)