TETSZIK AZ OLDAL? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Név:*
E-mail cím:*
Milyen képzésre jársz jelenleg?:*

VIZSGAFELKÉSZÍTŐ

Online videós vizsgafelkészítő

Tanárok:

-Dr. Veress Attila
-Havass Norbert

(Részleteket a „Rólunk” menüpontban olvashatsz)

A vizsgafelkészítő iskoláktól független, annak minőségéért szakmai múltunkkal és nevünkkel vállalunk kezességet, garanciát.



Forma:

Online elérhető videós tananyag.
Az online kurzus minden leckéjét háromszor tekintheted meg. Ez olyan, mintha háromszor járnád végig a tanfolyamot. (Időbeli korlát nincs!)


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Ha nem vagy elégedett a vizsgafelkészítővel, és ezt a megrendeléstől számított 1 héten belül jelzed, visszafizetjük az egész tandíjat!

Vélemények a vizsgafelkészítőről:



"Nekem nagyon nagy élmény volt az írásbelire való készüléshez az összeállított anyag. Nagyon jók a feladatlapok, jó együtt haladni az oktatóval, és ami az iskolában nincs, újra meg lehet hallgatni, és a tanár ugyanolyan lelkes minden esetben! Mindenképpen ajánlom ezt a képzési formát. Kollégáim, akik még csak most kezdték a tanfolyamot, már készülnek arra, hogy szintén jelentkeznek az online képzésre."
Némedi Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.nemedi


"Az elkészített videós órák anyaga tömör és mégis egyszerűen érthető, gyakorlattal elsajátítható és tökéletesen megtanulható. A legnagyobb előnye, hogy az időbeosztásom nem volt korlátozva, saját tempómban haladhattam. Egy-egy anyagot megállíthattam, újranézhettem a nap 24 órájában bármikor, ahogy az időm engedte."
Szikora Mónika: https://www.facebook.com/monika.szikora.3 

"Tetszett, hogy itthonról kényelmesen a nap bármely szakában, mikor időm engedi ilyen kiváló tanárok videóját hallgathatom, velük együtt oldhatom a feladatokat, s bármely kérdésem merül fel készségesen és gyorsan segítenek. Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
Fülöp Margó: https://www.facebook.com/margo.fulop

Itt belenézhetsz a videókba:


      


"Két hét alatt készítettetek fel a vizsgára ezekkel a videókkal, ráadásul szívesen tanultam, nem szenvedve, és ez nagyon fontos! Azt hiszem nem lett volna más módja annak, hogy ennyi idő alatt levizsgázzak, ráadásul úgy, hogy ne csak épp átcsússzak. Nagyon köszönöm a lehetőséget, a legjobb döntés volt, hogy befizettem erre a felkészítőre!"
Klusovszki Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.klusovszki


"Az online felkészítő számomra jó lehetőség volt, mert én oszthattam be az időmet, hogy mikor, mennyi időt töltök a tanulásra. A segédanyagok, és az, hogy 'együtt' oldottuk meg a feladatokat kiegészítő magyarázatokkal, segített közelebb hozni a Számvitelt; a videóanyagok pedig könnyen visszanézhetők. Nekem egy csoporttársam ajánlotta, és megérte az árát. Azt kaptam, amit a tájékoztatóban ígértek.
Leiner Kriszti: https://www.facebook.com/krisztina.leiner

"Csak jókat tudok leírni.
Aki villámtanfolyamon vett részt (1 éves) és csak elvették a kedvét, annak kifejezetten ajánlom. Nincs szemnyi hiányérzeted sem a végén. Olyan, mintha órán ülnél, kettő jó tanárod lenne felváltva, és még kérdezni is tudsz, amire írásban és választ is kapsz. Összességében: nagyon megéri. Kapsz órai oktatást, jegyzetet, közös feladatmegoldásokat, házi feladatokat megoldással és egy nagy terjedelmű példatárat. Sajnálom, hogy csak most van lehetőségem így tanulni. Szerencsés, aki most kezdi és ezt vásárolja meg a sok könyv helyett."
 
 
Maria Nyaka: https://www.facebook.com/nyakabully

"Nagyon  hasznosak a videós felkészítők, ezek nélkül biztosan abbahagytam volna a tanfolyamot. Úgy érzem, hogy ezt igenis meg lehet tanulni az online tananyag segítségével."
Eördögh Szabó Vera: https://www.facebook.com/vera.e.szabo


"Már kb 3 hete veletek tanulok a Webunin, megvettem az egész komplett pénzügyi-számviteli ügyintézői leckét. Zseniális!
Nagyon átlátható és érthető. Örülök, hogy megtaláltalak titeket. Pénzügyből és adózásból is kellene egy ilyen oldal."
 
Lőrik Andrea: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011074328265

"Mikor meghallgattam az első előadást - persze olvastam már előtte a blog bejegyzéseit - akkor az volt az első mondatom, hogy "Ez a pasi Nobel Díjat érdemelne!""
Bella Annamária: https://www.facebook.com/annamaria.bella.7 


"Köszönöm a színvonalas online oktatást, irigy vagyok a budapestiekre, akik mindezt személyesen élvezhetik." 
Fitosné K Ágnes: https://www.facebook.com/agnes.fitosnek








Nincsenek megjegyzések:

Online videós vizsgafelkészítés (kattints a képre)