Loading...
Egy meglepetéssel készültem így év elején, remélem tetszeni fog. Hogy miről van szó?
Tudod, ilyenkor év elején az emberek többsége nagy fogadalmakat tesz. Aztán év végén szomorúan szembesülnek a ténnyel, hogy ezekből szinte semmit sem valósítottak meg. 
A profik viszont nem fogadalmakat tesznek, hanem reális terveket készítenek és megvalósítják azokat. Ez a nagy különbség a sikeres és próbálkozó ember között.
Így van ez a könyvelői szakmában is. Sok könyvelő megfogadja, hogy jobb állás után néz. Aztán a sokadik ,,Köszönjük, de nem Önre esett a választásunk” visszajelzés után ráébred, hogy a visszautasítások EGYETLEN oka gyakorlati tudásuk hiánya.
Aztán megfogadják, hogy képezni fogják magukat. Ez a nagy lelkesedés viszont kimerül 1-2 interneten találkató, hangzatos címsorú cikk elolvasásával. A végeredmény: gyakorlati tudás… ZÉRÓ, elméleti tudás… ZÉRÓ, jó vagy jobb könyvelői állás…
Mi a jó hír ebből számodra?
Elsősorban az, hogy egy jó könyvelői állás megszerzésérét, hatalmas előnnyel indulsz próbálkozó könyvelő társaid előtt, amennyiben előbb reális tervet készítesz szakmai fejlődésedről, aztán lépésről-lépésre végrehajtod terved egyes pontjait.
“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép.” (Goethe)
És hogy mennyire így van ez, következzen a meglepetésem. Ha valóban elkötelezted magad, hogy jó könyvelő leszel, akkor január hóban én is segíteni foglak céljaid elérésében, mégpedig reggelente
díjmentes Skype konzultációval!
Természetesen játékszabályok is vannak:
A díjmentes konzultációt csak és kizárólag akkor veheted igénybe, ha (pálya)kezdő könyvelők vagy, és feliratkoztál a KFK értesítőre.
A konzultáció januárban szerda, csütörtök és péntek reggelente kb 7:30-tól szigorúan 8:00-ig tudom biztosítani. Egy-egy beszélgetés hossza max 5-10 perc.
A kapcsolatfelvétel érdekében legalább 1 nappal korábban küld el konkrét kérdésedet, email címedet és a választott konzultációs időpontot konyvelo-fenegyerek Skype címemre.
A konzultációs kérésed elfogadásáról szöveges üzenetet küldök a Skype címedre.
A kapcsolatfelvételt 5 percenként tervezem (pl 7:30, 7:35, 7:40, stb) Ezért kérlek, a megbeszélt időpontban legyél ,,vonalban”.
Amennyiben úgy érzékelem, hogy a hívás ,,Kóstolgatási” szándékkal történt, esetleg gyakorlott könyvelő velem próbálja megoldatni a bonyolultabb könyvelési feladatait, mert nincs kedve utánajárni dolgoknak, akkor fenntartom az azonnali VONALBONTÁS jogát.
Konzultációs témakör: bármi, ami könyveléssel, vagy könyvelői álláskereséssel kapcsolatos.
Élj a díjmentes Skype konzultációs lehetőséggel, ne hagyd ki!
Üdvözlettel:
Balog Attila