Ingyenes Skype konzultáció!

»»»Ingyenes Skype konzultáció!

Ingyenes Skype konzultáció!

Loading...
Egy meglepetéssel készültem így év elején, remélem tetszeni fog. Hogy miről van szó?
Tudod, ilyenkor év elején az emberek többsége nagy fogadalmakat tesz. Aztán év végén szomorúan szembesülnek a ténnyel, hogy ezekből szinte semmit sem valósítottak meg. 
A profik viszont nem fogadalmakat tesznek, hanem reális terveket készítenek és megvalósítják azokat. Ez a nagy különbség a sikeres és próbálkozó ember között.
Így van ez a könyvelői szakmában is. Sok könyvelő megfogadja, hogy jobb állás után néz. Aztán a sokadik ,,Köszönjük, de nem Önre esett a választásunk” visszajelzés után ráébred, hogy a visszautasítások EGYETLEN oka gyakorlati tudásuk hiánya.
Aztán megfogadják, hogy képezni fogják magukat. Ez a nagy lelkesedés viszont kimerül 1-2 interneten találkató, hangzatos címsorú cikk elolvasásával. A végeredmény: gyakorlati tudás… ZÉRÓ, elméleti tudás… ZÉRÓ, jó vagy jobb könyvelői állás…
Mi a jó hír ebből számodra?
Elsősorban az, hogy egy jó könyvelői állás megszerzésérét, hatalmas előnnyel indulsz próbálkozó könyvelő társaid előtt, amennyiben előbb reális tervet készítesz szakmai fejlődésedről, aztán lépésről-lépésre végrehajtod terved egyes pontjait.
“Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép.” (Goethe)
És hogy mennyire így van ez, következzen a meglepetésem. Ha valóban elkötelezted magad, hogy jó könyvelő leszel, akkor január hóban én is segíteni foglak céljaid elérésében, mégpedig reggelente
díjmentes Skype konzultációval!
Természetesen játékszabályok is vannak:
A díjmentes konzultációt csak és kizárólag akkor veheted igénybe, ha (pálya)kezdő könyvelők vagy, és feliratkoztál a KFK értesítőre.
A konzultáció januárban szerda, csütörtök és péntek reggelente kb 7:30-tól szigorúan 8:00-ig tudom biztosítani. Egy-egy beszélgetés hossza max 5-10 perc.
A kapcsolatfelvétel érdekében legalább 1 nappal korábban küld el konkrét kérdésedet, email címedet és a választott konzultációs időpontot konyvelo-fenegyerek Skype címemre.
A konzultációs kérésed elfogadásáról szöveges üzenetet küldök a Skype címedre.
A kapcsolatfelvételt 5 percenként tervezem (pl 7:30, 7:35, 7:40, stb) Ezért kérlek, a megbeszélt időpontban legyél ,,vonalban”.
Amennyiben úgy érzékelem, hogy a hívás ,,Kóstolgatási” szándékkal történt, esetleg gyakorlott könyvelő velem próbálja megoldatni a bonyolultabb könyvelési feladatait, mert nincs kedve utánajárni dolgoknak, akkor fenntartom az azonnali VONALBONTÁS jogát.
Konzultációs témakör: bármi, ami könyveléssel, vagy könyvelői álláskereséssel kapcsolatos.
Élj a díjmentes Skype konzultációs lehetőséggel, ne hagyd ki!
Üdvözlettel:
Balog Attila
2018-06-12T21:29:01+00:002014. január 9.|Egyéb írások|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet